Azzuro > Ingame TextDraw

Započeo Vuktan, Oktobar 26, 2019, 15:07:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Autor: Vuktan
Vrijeme rada: 25minuta
Slike: https://imgur.com/a/H2n8eAy
Download: https://textsaver.flap.tv/lists/2y1h
Dodati : Inace nisam dugo objaviljvao i za to vreme sam vezbao i odlucio da napravim danas , Ne radi paste bin pa sam stavio ovo ..
Po meni nisu losi ..
Veceras mozda izadju Login TextDraw

Galardo

*

mgWhosyGD

#A.J.

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

E ovako , prvo cu reci neke moje zamerke sto sam video pa cu onda dati glavnu ocenu :
Gornji tdovi bi bili mozda bolji da si stavio onaj shadow ili kako se zove kao sto si stavio dole kod site-a + ovaj gore gde pise community mozda staviti u font 2 ili 3 a ne 1 i to isto sa shadow-om mada je i ovako lepo :)
Sat i datum su na svom mestu samo sto bih ja mozda opet stavio shadow ili kako vec ;)
Ovo AZZURO i COMMUNITY mi se svidjaju kako si namestio ali ove Server Poruke stavi na njih font 2 lepse izgleda ;)
I ovaj textdraw gde je site je dobra ideja samo jos kada bi bilo sve u istoj ravni tj ne ovako blago razbacano ;)
I ono sto bi ja uradio bi probao sa nekom drugom bojom malo ova zelenkasta udari u oci ;)
Sve u svemu , nisam video ostale tvoje tdove ali vidi se napredak , samo tako nastavi , pogledaj sta sam ti napisao i ne obaziri se na komentare :)
A za ostale clanove bih imao jedan savet , kada vidite nekoga da gresi ili da ne radi dobro nemojte ga ismejavati i govoriti takve recenice poput
Citat: daddy. poslato Oktobar 26, 2019, 15:50:11 POSLE PODNE
Nemoj da vježbaš možda budu bolji :D
nego ga usmerite na to sta gresi i sta moze da popravi , niko se nije naucen rodio.

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Citat: #THEV1NNY_ poslato Oktobar 26, 2019, 17:08:54 POSLE PODNE
E ovako , prvo cu reci neke moje zamerke sto sam video pa cu onda dati glavnu ocenu :
Gornji tdovi bi bili mozda bolji da si stavio onaj shadow ili kako se zove kao sto si stavio dole kod site-a + ovaj gore gde pise community mozda staviti u font 2 ili 3 a ne 1 i to isto sa shadow-om mada je i ovako lepo :)
Sat i datum su na svom mestu samo sto bih ja mozda opet stavio shadow ili kako vec ;)
Ovo AZZURO i COMMUNITY mi se svidjaju kako si namestio ali ove Server Poruke stavi na njih font 2 lepse izgleda ;)
I ovaj textdraw gde je site je dobra ideja samo jos kada bi bilo sve u istoj ravni tj ne ovako blago razbacano ;)
I ono sto bi ja uradio bi probao sa nekom drugom bojom malo ova zelenkasta udari u oci ;)
Sve u svemu , nisam video ostale tvoje tdove ali vidi se napredak , samo tako nastavi , pogledaj sta sam ti napisao i ne obaziri se na komentare :)
A za ostale clanove bih imao jedan savet , kada vidite nekoga da gresi ili da ne radi dobro nemojte ga ismejavati i govoriti takve recenice poputnego ga usmerite na to sta gresi i sta moze da popravi , niko se nije naucen rodio.
Bila je zajebancija, koliko njih koji postavljaju bas ovakve tdove prolaze svakodnevno kroz ovaj podforum i vide gdje ljudi grijese i procitaju sve sto im se kaze i opet dodju oni koji su sve to procitali ali ih boli k i opet postavljaju temu, mozda se ne odnosi na tebe ali 100% si i ti razgledao TDove ranije objavljene (govorim za vuktana)

0 bodova
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

0/10
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

:-[

|
Whatever life holds in store for me, I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift, my curse.

Kao sto je vec receno, kada ocenjujete lose, pokusajte da mu date kritiku da zna sta da popravi :D

Fina zamisao, medjutim solidno izvedeno

U donjim tdovimo ovo AZZURO COMMUNITY smanji malo
Krug u donjim tdovima nije lepo centriran, bode oci, bar meni :D
Boju mozda da uzmes drugu, ova mi nekako ne ide
Gore si AZZURO velikim, a Community ovako kako sam napisao, sto mi se iskreno ne svidja takva kombinacija, probaj i Community sve velikim ( COMMUNITY )

Samo nastavi ;)

Facebook - Klik