Brzinometar TextDraw

Započeo .: Vule :., Oktobar 26, 2019, 13:04:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Vul3(Ja)
Slike: https://imgur.com/xxtIJqB
Edit/0: Radio sam od 0
Opis i dodatne informacije: Ocekujem kao i na proslom radu NAJ ISKRENIJE MISLJENJE
Download link: https://pastebin.com/dA3e7uS8
Scan link: Pastebin je
Credits: Vul3
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere

#A.J.

Solidno, trebaš uskladit ova dva textdraw-a, da budu jedan ispod drugog ako si već tako zamislio. Tekst također, da bude poravnat i iste veličine. :)

Odlicno uklopljeno i odlican izbor fonta :D samo sam primetio par stvari , da ti donji box gde ti stoji gorivo za milimetar ili tako nesto malo pobegao u odnosu na gornji , ovaj tekst gorivo je veci nego brzina takodje i za ovaj tekst kod brzine (120km/h) isto , i ovaj R N D mi malo bode oci (e sada ne znam jesi tako hteo ili je to slucajno) kao da nije sve u istoj ravni tj iste velicine ;) samo to poradi i bice perfekcija ;)

Citat: fuksich poslato Oktobar 26, 2019, 13:08:34 POSLE PODNE
Solidno, trebaš uskladit ova dva textdraw-a, da budu jedan ispod drugog ako si već tako zamislio. Tekst također, da bude poravnat i iste veličine. :)
Nisam to zamislio tako nisam primetio, Hvala sto si mi to preneo

Citat: #THEV1NNY_ poslato Oktobar 26, 2019, 13:13:04 POSLE PODNE
Odlicno uklopljeno i odlican izbor fonta :D samo sam primetio par stvari , da ti donji box gde ti stoji gorivo za milimetar ili tako nesto malo pobegao u odnosu na gornji , ovaj tekst gorivo je veci nego brzina takodje i za ovaj tekst kod brzine (120km/h) isto , i ovaj R N D mi malo bode oci (e sada ne znam jesi tako hteo ili je to slucajno) kao da nije sve u istoj ravni tj iste velicine ;) samo to poradi i bice perfekcija ;)
To za R N D sam i hteo da bode oci tj tako sam zamislio
Poslednja Izmena: Oktobar 26, 2019, 13:19:07 POSLE PODNE od Vul3

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Slažem se sa njima dvojicom da ne ponavljam, jako dobro uradjeno za danasnje pocetnike

pocetnicki , ali ljepo
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Galardo

*

mgWhosyGD

solidno za pocetak,ali na ovom sultanu ukloni background da se lijepo vide svjetla da nisu ona crvenkasta i druga nijansa boje  ;)

Citat: daddy. poslato Oktobar 26, 2019, 13:22:54 POSLE PODNE
Slažem se sa njima dvojicom da ne ponavljam, jako dobro uradjeno za danasnje pocetnike
Hvala
Citat: BitchLasagna poslato Oktobar 26, 2019, 13:23:52 POSLE PODNE
pocetnicki , ali ljepo
Hvala
Citat: Galardo poslato Oktobar 26, 2019, 13:49:40 POSLE PODNE
solidno za pocetak,ali na ovom sultanu ukloni background da se lijepo vide svjetla da nisu ona crvenkasta i druga nijansa boje  ;)
To sam sluc pritisno ono za bojenje pa red pa su svetla crvena ali hvala na svetu
Citat: Saxy Bracurda poslato Oktobar 26, 2019, 14:46:35 POSLE PODNE
samo nastavi  ;)
Ne planiram da stajem :)

Lock