Vendetta IG Textdraws (( Preview ))

Započeo Nochi Magadavo, Oktobar 23, 2019, 14:44:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Textdrawovi rađeni od nule, pokušao sam što jednostavnije i modernije napraviti. Na vama je da ostavite mišljenja :)
-
-
-

Mapper : SLOBODAN
Trenutni server: Ghetto .
Project : Vendetta OGC.

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Solidno odrađeni, ne sviđa mi se sivi bg ispod donjeg natpisa vendetta, nije lijepo centriran a nešto mi se i ne uklapa tu, ostalo može proći ;)

Citat: daddy. poslato Oktobar 23, 2019, 14:47:47 POSLE PODNE
Solidno odrađeni, ne sviđa mi se sivi bg ispod donjeg natpisa vendetta, nije lijepo centriran a nešto mi se i ne uklapa tu, ostalo može proći ;)
Hvala, inače ovo mi je drugi put u životu da uđem u Textdraw editor, ali eto. Hvala opet :)
Mapper : SLOBODAN
Trenutni server: Ghetto .
Project : Vendetta OGC.

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Citat: Carlos Alvarez poslato Oktobar 23, 2019, 14:54:25 POSLE PODNE
Hvala, inače ovo mi je drugi put u životu da uđem u Textdraw editor, ali eto. Hvala opet :)
Ako jeste drugi put Tata si za ove početnike koji ne znaju normalnu boju lijepu za oči da stave.

Super izgleda ako si pocetnik, vjerujem da ces imati jos mnogo bolje tdove dok se uvjezbas :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Ovaj pdf je izgubio svoju poentu...
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

nesto izmedju sranje i nije lose
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Ovo je profesionalno uradjeno u odnosu na danasnje pocetnike tekstdravovanja. Nastavi vezbati i uspeces da radis profesionalne textdrawove.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Odlicno

9/10
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton