Prvi TD ovi ocenite

Započeo Ryder.pwn, Oktobar 21, 2019, 18:33:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio:Ja
Info:Radio tdove za srw da ne bih  krao TDove inace prvi u zivotu koje radim
Ocenite samo od 1 do 10 :D
Slika: https: https://imgur.com/ioqSQCz
Poslednja Izmena: Oktobar 21, 2019, 18:34:57 POSLE PODNE od Ryder.pwn

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

S obzirom da su prvi moze 7, samo mi reci da li tebe ta plava boje bode u oci. Ne shvatam zasto svi kada radite prve TDove koristite te drecave boje koje nisu lijepe za vidjeti ako se vec u milion tema spominje color picker gdje mozes uzeti boju koja fino izgleda i koja ne bode u oci, poradi na tome!

Galardo

*

mgWhosyGD

Slozio bih se sa gospodinom iznad mene sto se tice boja,a ocjena za td-ove moze neka 4..

#A.J.

Ako ćemo iskreno, ovo nije za kite. :)

Citat: daddy. poslato Oktobar 21, 2019, 18:41:54 POSLE PODNE
S obzirom da su prvi moze 7, samo mi reci da li tebe ta plava boje bode u oci. Ne shvatam zasto svi kada radite prve TDove koristite te drecave boje koje nisu lijepe za vidjeti ako se vec u milion tema spominje color picker gdje mozes uzeti boju koja fino izgleda i koja ne bode u oci, poradi na tome!

Hvala bro

pa finoe 5/10 promeni boju i malo poradi na izgledu

1
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

2/10 mozes ti to bolje ?
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere

Nisu losi,no moze mnogo bolje

Popravi dimenzije,ne koristi definisane boje nego svoje [koje ne ubijaju u oci],neka bude urednije sa boljim boxovima,centriraj to malo,itd..Sve u svemu dobro je,samo nastavi!

7/10
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 24, 2019, 20:02:40 POSLE PODNE
Nisu losi,no moze mnogo bolje

Popravi dimenzije,ne koristi definisane boje nego svoje [koje ne ubijaju u oci],neka bude urednije sa boljim boxovima,centriraj to malo,itd..Sve u svemu dobro je,samo nastavi!

7/10