DISKUSIJA | Wanna Be Purda

Započeo imnaithan, Oktobar 13, 2019, 14:34:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Wanna Be Purda

Zasto zelite biti kao nas dragi Purda ?? #BudiKaoPurda
  :D

*Ova tema je cisto zezanje , sprdnja i nije hejt niti ista slicno , @Purdinho je brat !

Mislim da je sexy stream-er , ne zna igrat Ball 3D i daje golove na srecu. Hocu igrat kao on  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: daddy. poslato Oktobar 13, 2019, 17:52:32 POSLE PODNE
Ne govorimo o Wanna be Naithan, govorimo o purdi :D

Saftaj Ga  :D

Give Honor To The One Who Deserve It

#A.J.

Realno lik je kancer, ne sme da kaze u lice nesto sto misli pa prica iza ledja. Pa onda posle govori da nije, isto ce ako i ovo cita da negira. al jadan je ispao bruku.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Ko kaze da zelim da budem kao on? :D
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: BitchLasagna poslato Oktobar 14, 2019, 18:30:22 POSLE PODNE
Realno lik je kancer, ne sme da kaze u lice nesto sto misli pa prica iza ledja. Pa onda posle govori da nije, isto ce ako i ovo cita da negira. al jadan je ispao bruku.
Tebi treba zabraniti pristup ovom forumu, izdajico, bio sam dobar kada se trebalo cmariti? mrs u kurac govno nezahvalno, ti kao zlatnog decka glumis, nije da te cijeli Springfield proziva ali eto, odjebi tamo na svoj forum, picko propala, pozdrav.

Citat: Purdinho poslato Oktobar 14, 2019, 20:20:01 POSLE PODNE
Tebi treba zabraniti pristup ovom forumu, izdajico, bio sam dobar kada se trebalo cmariti? mrs u kurac govno nezahvalno, ti kao zlatnog decka glumis, nije da te cijeli Springfield proziva ali eto, odjebi tamo na svoj forum, picko propala, pozdrav.
Purdice lik preti da ce dosat cjeli SF ...

Citat: ◤◢ ★ Svabo Loca ★◤◢ poslato Oktobar 14, 2019, 20:22:01 POSLE PODNE
Purdice lik preti da ce dosat cjeli SF ...
Ma glumi Boga, a obicni idiot, stavio sam ga na block listu , muka mi je od njega