Perfect Gaming

Započeo Purdinho, Septembar 30, 2019, 11:49:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Ja
Slike: https://i.imgur.com/qAvdI7l.png
Edit/0: od 0
Opis i dodatne informacije: //
Download link: https://pastebin.com/3V4hh7LM
Scan link: Pastebin je :P
Credits: Nitko

Odlicnoo brudaa , samo imam 2 male zamerke , prvo DJESU TI GORNJI TDOVI a drugo malo ovaj brzinomer mi ne izgleda lepo ali dobro , mozda si mogao bolje to a sve ostalo je brukicaa :) 8.5/10

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Septembar 30, 2019, 11:55:25 PRE PODNE
Odlicnoo brudaa , samo imam 2 male zamerke , prvo DJESU TI GORNJI TDOVI a drugo malo ovaj brzinomer mi ne izgleda lepo ali dobro , mozda si mogao bolje to a sve ostalo je brukicaa :) 8.5/10
Sta ce mi gornji TD-ovi koji k? i ovako ima puno TD-ova, sad je odjednom bitno da sve ima,a nekada je samo ime servera pisalo i svi su sretni bili,a brzinomer sam htio na unikatno mjesto staviti, na zahtjev sam radio td-ove, po zelji :P

Citat: Purdinho poslato Septembar 30, 2019, 12:13:43 POSLE PODNE
Sta ce mi gornji TD-ovi koji k? i ovako ima puno TD-ova, sad je odjednom bitno da sve ima,a nekada je samo ime servera pisalo i svi su sretni bili,a brzinomer sam htio na unikatno mjesto staviti, na zahtjev sam radio td-ove, po zelji :P
Ma okej je brudaa , ne moras pizdeti samo sam rekao ono sto bih ja uradio tj sto je moje oko primetilo , svako ima svoje poglede kako nesto treba da izgleda :D a ovo za brzinomer mesto jeste unikatno ali sama slova i to mi malo ne pase ali dobro , ako je po zelji / zahtevu onda dobro ;)

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Već sam komentarisao, možda su samo malo preveliki donji ali sve ćeš to usavršiti vremenom, samo radi ;)

Citat: daddy. poslato Oktobar 05, 2019, 11:10:37 PRE PODNE
Već sam komentarisao, možda su samo malo preveliki donji ali sve ćeš to usavršiti vremenom, samo radi ;)
Nisu preveliki kada ubacis vjeruj mi :D

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Citat: Purdinho poslato Oktobar 05, 2019, 11:21:16 PRE PODNE
Nisu preveliki kada ubacis vjeruj mi :D
Svaka mi je rekla da je prevelik kada ga ubacim :D

odlicni tdi 10/10
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere

Pretrpano i glupo 1/10
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton