Skill Arena 2.5

Započeo ᴄ ᴀ ꜱ ᴛ ᴇ ʟ ʟ ᴏ, Septembar 29, 2019, 14:31:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [BF] svαвσ lσcα poslato Septembar 29, 2019, 17:49:04 POSLE PODNE
Onako UP/SA ko UP/SA sve ce bit uvek isto.
Jel ovo stvarno 2.5 ?
Komentariste a ne citate..lijepo sam napisao "Mod nista specijalno znate sve ali ocu da od sad radim kao neke update.ove sad sam dodao samo VIP 5 tj SUPER VIP, YOUTUBERA i neke cmd izmijenjo i IG TDove i izmijenio komplet boju u chatu jer su one kancerogene, uskoro ocekujte jos od ovog moda ocu da ga sredim."
Citat: fuksich poslato Septembar 29, 2019, 17:52:20 POSLE PODNE
Poslat ću ti ja TD-ove, imam neke uradio sam za SA ?
Inače, gl dalje sa ovim modom. :)
Svejedno ako oces posalji mada sam mislio radit sve novo bas i REG/LOG/IG, hvala brate moj puno <3

Boja chata mi se sviÄ'a jedino, ostalo 0..
GameModovi: ne mere sve stat xd
Nova Kuca: 87.98.130.157:7777 - Developer
Pawn, YSI, SQL, REGEX - Developer
BIG Respect to: Xunder, .mumitza

Ne znam sto svi drkaju na taj SA mod kad nije nista specijalno. Ima mnoogo boljih domacih modova. Pohvale za trud :)

imaa tu još dosta posla
Citat: eKs.aMx poslato Septembar 30, 2019, 16:15:09 POSLE PODNE
de ti je kultura - par rijeci kasnije - MAJKU TI JEBEM BULJAVU
svaka cast roditeljima na odgoju

Ne lici na SA v2.5 ali za trud ocena 7
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere

Samo čet mi se sviđa ostalo onako... ;D

Bukvalno nista nisi uradio, stvarno je tesko odradit cmd za kreiranje youtubera i napraviti njegovo cuvanje, i dodati ga u jetpack... Moze mnogo bolje

•  Destination Roleplay
•
•  Forum:destination-rp.com•

Citat: Mechllone Bratee poslato Oktobar 24, 2019, 20:27:33 POSLE PODNE
Bukvalno nista nisi uradio, stvarno je tesko odradit cmd za kreiranje youtubera i napraviti njegovo cuvanje, i dodati ga u jetpack... Moze mnogo bolje
Tako nekako..Svidja mi se sto je uradio donekle rework chata [vecinom text i boje]..Od SA 2.4 se moze napraviti svasta.Lako je uzeti NK mod i editat a kroz taj mod je proslo 1000 ruku i 100 verzija..
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Meni su poceli ovi modovi da lice na filterskripte majke mi...

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Joj sto volim uske pantalone.

Tnx fishezz za objavljivanje sigurno ce mi koristiti nekada kada resim da otvorim kurac gaming xD
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

opet up,pa ste vi dobro?
Ne treba vjerovati ljudima s kojima smo se tek sprijateljili, a koji pokazuju da smo im draži od njihovih starih prijatelja â€" tako će se ponaÅ¡ati i s nama kada steknu nove prijatelje.