Problem oko fajla sa mapama i ocitavanjem

Započeo | Dox |, Septembar 15, 2019, 00:32:29 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako,u gamemode fajlu imam odvojen sam mod i sam fajl gdje su samo mape,eh sad kad npr ubacim neku mapu tu ili nesto editam u taj fajl i fino compileujem ovamo na srw mi to ne ucita,a na vrhu samog gamemoda imam #include pa ime tog fajla gdje su mi mape.Znaci te mape sto imaju u tom fajlu mi se ocitavaju ali ako ja nesto novo doradim u tom fajlu ne ocita se.
Deo skripte: [ pawn] // [ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ] //  [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

daj mi liniju kako ucitavas taj fajl, i proveri da li radi lepo tebi taj modularni nacin ucitavanja, napravi neku gresku u tom fajlu lupam npr
sdsdsdsd() { } ; eto fakticki to je nepostojeca f-ija i proveri da li ce da ti izbaci error

Ne compilea se modul, vec glavni .pwn file

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Septembar 15, 2019, 00:59:24 PRE PODNE
Ne compilea se modul, vec glavni .pwn file
Normalno da se sve kompajlira, svaki include, sve to bude povučeno (include) u taj glavni fajl i kompajlirano, ne ostaje sigurno kao plain text, jer kao takvo ne bi moglo da radi, sve mora da se prevede na mašinski jezik.
Kao da nikada do sada nisi video da izlaze greške na include fajlovima.

Citat: 002 poslato Septembar 15, 2019, 01:26:36 PRE PODNE
CTRL + S
Moguće da nije sačuvao taj fajl kad je dodao mape :D

Ovde je najverovatnije problem u limitu objekata, milion puta viÄ'en problem i objaÅ¡njen. Pregledaj moje postove, ima jedan u kome sam detaljno opisao kako stvari funkcioniÅ¡u.
Edit: Pošto znam da ste lenjiguzi, evo link - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=97038.msg619520#msg619520
Poslednja Izmena: Septembar 17, 2019, 00:59:55 PRE PODNE od Vodka Play

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Septembar 17, 2019, 00:57:11 PRE PODNE
Normalno da se sve kompajlira, svaki include, sve to bude povučeno (include) u taj glavni fajl i kompajlirano, ne ostaje sigurno kao plain text, jer kao takvo ne bi moglo da radi, sve mora da se prevede na mašinski jezik.
Kao da nikada do sada nisi video da izlaze greške na include fajlovima.
Moguće da nije sačuvao taj fajl kad je dodao mape :D

Ne pokreće se compile proces nad (tim) modulom, već na 'glavnom' koji sadrži referencu za drugi fajl (u ovom slučaju ovaj module), znaš i sam na šta sam mislio

bilo je lijepo dok je trajalo.

To si napisao kao odgovor na post iznad gde je on dao predlog da napravi grešku u include fajlu da bi video da li uopšte učitava/menja dobar fajl.
Dakle, moj odgovor je savršeno na mestu, nije frka ako ne nešto ne znaš, ali je frka nastaviti da budeš glup.
Kraj rasprave.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein