TDEditor - Preveden na srpski / eksepted w/Fiddleshock

Započeo YumikoJR, Septembar 01, 2019, 05:22:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

02

*

Citat: rip kifla poslato Septembar 01, 2019, 19:10:18 POSLE PODNE
Slusaj,ja da zelim da budem "bog pawna" ja ne bih se odaljivao od kompa,posto ne zelim,jednostavno radim kako zelim i radim kako mislim da je najbolje,i drzim se toga da su moduli beskorisni.Sta je to? Lakse se snalazis? To mozes ako lijepo raspodijelis mod i stavljas gdje sta ide i ako znas da organizujes stvari.Isrpavi me ako grijesim.Ovo je jebena igrica,nemam nista od nje,osim malo zabave.
Kada budem zaradjivao od sampa i pawna onda cu radit najbolje sto se moze,a do tada,guram svoje i kako zelim
Peace.
nikad neces zaradjivati od sampa ako ne budes 'bog pawna' =.=
002

Well, that sucks because only last month I got 80.00â,¬
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

02

*

Citam malo vase postove i samo se pitam jel sam ja lud ili ste vi ludi :D pravite od muve slona sto bi se reklo u narodu , u danasnje vreme i dete od 2 godine bi moglo da nauci da skripta uz par osnovnih tutorijala + ako uzme sublime i podesi tako da radi u pawn jeziku + ako koristi mod koji je uredjen a ne kao UnderPoint u kome se ne zna ko pije ko placa :) ne morate toliko da skupljate postove nego dajte vase misljenje o toj temi a ako imate nesto izmedju vas resite to u PM ili na FACEBOOKU :)
@tema Svidja mi se , moze posluziti ljudima koji ne razumeju ili nece da razumeju engleski a ima ih dosta :)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Septembar 01, 2019, 19:35:10 POSLE PODNE
Citam malo vase postove i samo se pitam jel sam ja lud ili ste vi ludi :D pravite od muve slona sto bi se reklo u narodu , u danasnje vreme i dete od 2 godine bi moglo da nauci da skripta uz par osnovnih tutorijala + ako uzme sublime i podesi tako da radi u pawn jeziku + ako koristi mod koji je uredjen a ne kao UnderPoint u kome se ne zna ko pije ko placa :) ne morate toliko da skupljate postove nego dajte vase misljenje o toj temi a ako imate nesto izmedju vas resite to u PM ili na FACEBOOKU :)
@tema Svidja mi se , moze posluziti ljudima koji ne razumeju ili nece da razumeju engleski a ima ih dosta :)
Smarate vise s tim "Skupljanjem postova", voleo bih da se ti postovi ukinu i da moze da pise ko kolko hoce bez da drugi seru da skuplja postove...

Citat: Osamu Dazai poslato Septembar 01, 2019, 09:54:56 PRE PODNE
Našao se ko da im kaže, nisam rekao da ne znaju i Lynzi je doktor za tebe ali je bot svakako

Jesam ja bot u muzici ?  :D 8)

Nista Spec...

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Septembar 01, 2019, 19:35:10 POSLE PODNE

Sve je lepo reko !

Citat: PazzOnee poslato Septembar 01, 2019, 20:08:32 POSLE PODNE
Smarate vise s tim "Skupljanjem postova", voleo bih da se ti postovi ukinu i da moze da pise ko kolko hoce bez da drugi seru da skuplja postove...
FACTS: Underpoint je najbolji balkanski GM na kom bi početnik mogao da uči (ali da smo u 2012 možda), u prevodu na balkanu nema niti jedan dobar mod, FACTS ..
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.

Citat: Osamu Dazai poslato Septembar 01, 2019, 21:01:17 POSLE PODNE
FACTS: Underpoint je najbolji balkanski GM na kom bi početnik mogao da uči (ali da smo u 2012 možda), u prevodu na balkanu nema niti jedan dobar mod, FACTS ..
Meni su to takodje svi govorili da je UP najbolji balkanski mod za pocetnike ali kada sam malo naucio modove onda sam shvatio da UP i BE modove treba izbegavati u sirokom krugu zbog bugova i ostalih pizdarija ;)

02

*

Citat: Osamu Dazai poslato Septembar 01, 2019, 21:01:17 POSLE PODNE

Hajmo ga napraviti bebo  :D
002

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Septembar 01, 2019, 21:04:41 POSLE PODNE
Meni su to takodje svi govorili da je UP najbolji balkanski mod za pocetnike ali kada sam malo naucio modove onda sam shvatio da UP i BE modove treba izbegavati u sirokom krugu zbog bugova i ostalih pizdarija ;)
Da, veoma su static i kod je katastrofa ali opet bolje od ath-a

ÄŒuj ti doktora Osamu. Pa kad nema niti jedan dobar mod na balkanu Å¡ta čekaÅ¡  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Septembar 01, 2019, 21:36:31 POSLE PODNE
ÄŒuj ti doktora Osamu. Pa kad nema niti jedan dobar mod na balkanu Å¡ta čekaÅ¡  :D
Ništa :D

realno, sranje.
ne vidim svrhu prevedene verzije. ko pocinje ucit nesto moze sam sebi pomoc tak da nauci engleski prije...

Realno ne treba uopšte sedat za računar bez osnovnog znanja engleskog da ne bude "Ujače nije ti ovo google, ovo svi vide."