[MAP] Phone Store

Započeo ☆ ᔕTIá‘ŽG ☆, Avgust 26, 2019, 19:52:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

MAP: Phone Store
STISNI ME
𝕭ð–"ð–'𝖏𝖊 𝖏𝖊 𝖇ð–"𝖗𝖎𝖙𝖎 𝖘𝖊 𝖎 𝖌𝖚𝖇𝖎𝖙𝖎 𝖇𝖎𝖙𝖐𝖚 ð–"𝖊𝖌ð–" ð–"𝖎𝖐𝖆𝖉𝖆 𝖘𝖊 ð–"𝖊 𝖎𝖟𝖇ð–"𝖗𝖎𝖙𝖎...

Citat: Galardo poslato Avgust 26, 2019, 19:53:11 POSLE PODNE
Druze nista se ne vidi il' sam ja corav  :D
Ne znam može bit  :D
𝕭ð–"ð–'𝖏𝖊 𝖏𝖊 𝖇ð–"𝖗𝖎𝖙𝖎 𝖘𝖊 𝖎 𝖌𝖚𝖇𝖎𝖙𝖎 𝖇𝖎𝖙𝖐𝖚 ð–"𝖊𝖌ð–" ð–"𝖎𝖐𝖆𝖉𝖆 𝖘𝖊 ð–"𝖊 𝖎𝖟𝖇ð–"𝖗𝖎𝖙𝖎...

Solidno samo boje se ne poklapaju
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Roby Mapper poslato Avgust 26, 2019, 21:04:46 POSLE PODNE
Solidno samo boje se ne poklapaju
Hvala, sljedeci put bolje  ;)

Svaku mapu koju radis uvek su ti boje lose... Uklopi to malo bolje ili radi bez tih boja vec samo stavis texture..

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Boju burazeru promeni i makni ovo UG (ako ti je ime servera), stavi nesto drugo poput Akcije ili znaka nekog i tako to... Po meni je glupo da na objektima pise npr: BS Banka itd...
Al mapa ko mapa nije losa 7/10

6.5/10 samo boja :D
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Hvala na savjetima da ne citiram  ::)  ;)