C# - Admin Control Panel FOR SA:MP Server

Započeo xLanmi, Avgust 25, 2019, 23:32:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime rada:Admin Control Panel - Za SAMP Server - Windows Aplikacija
Vreme izrade: jos se izradjuje :D

Opis: Zapoceo sam da radim na ACP-u za wndows naravno - C#
Sistem bi bio na fazonu da mozete kreirati sve sto ingame mozete tako mozete i na ACP-u sto bi imao pristup samo onaj ko je owner naravno moze dodati vise administratora koji bi to radili.
Trenutno je u izradi.

Zasto ne WEB: Iz razloga sto web je vec isfuran fazon, ovako mi je nekako lepse jer imam pristup svemu itd, zasto ne C# ASP.Net opet windows iz razloga jer nisam hteo da radim tako, ovo je WINDOWS aplikacija
Zasto: Pa razlog je jednostovan, zamislite SA:MP bez ulaska u igru , da sve mozete upravljati na aplikaciji, koja bi naravno imala pristup mySQL bazi servera i upravljala njom.
Primam sve savete / sugestije sta se moze dodati na panelu itd .. :)
Srdacan pozdrav!
Lanmi

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

fino

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Dobra ideja burazeru, svidja mi se. Uradi to da bude u fullu, nemoj takav projekat da zapustis.

UI je iskreno jako loš, može se to bolje, za ostalo ne znam jer nisi pokazao.
TakoÄ'er, bolje bi bilo da si ovo uradio u formi web stranice, jer je sada skoro sve lansirano na internetu.

bilo je lijepo dok je trajalo.

UI ocajan sultan i logo sampa qq

Zasto: Pa razlog je jednostovan, zamislite SA:MP bez ulaska u igru , da sve mozete upravljati na aplikaciji, koja bi naravno imala pristup mySQL bazi servera i upravljala njom.

Da li moze da pise na /a chat  8) , moze samo da kreira stvari i upisuje ih u data bazu prema mojim proracunima.

Nije bas istina to, ako zna da koristi sockete može se dosta toga uraditi, mogu mu pokazati ili svima vama u tutorialu kako želite
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Svj ces morati pisati neke apije ako oces iole da lici na nesto, tkd glupost je ogromna radit aplikaciju koja sluzi za ovo..

Citat: 002 poslato Avgust 26, 2019, 01:51:01 PRE PODNE

Da li moze da pise na /a chat  8) , moze samo da kreira stvari i upisuje ih u data bazu prema mojim proracunima.
Može

Citat: 6cadilab9 poslato Avgust 26, 2019, 09:18:40 PRE PODNE
Svj ces morati pisati neke apije ako oces iole da lici na nesto, tkd glupost je ogromna radit aplikaciju koja sluzi za ovo..
Nije baš neka mudrost uraditi sockete u app i u modu, ne bi bilo ni 500 linija koda
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.

Pa ni ne pricam o socketima, npr ova autentikacija, nece je valjda raditi preko socketa, slati na server kredencijale, sa servera provjeriti dal su validni i opet preko socketa mu vratiti, za takve stvari se valjda pisu apiji?

Citat: 6cadilab9 poslato Avgust 26, 2019, 10:42:44 PRE PODNE
Pa ni ne pricam o socketima, npr ova autentikacija, nece je valjda raditi preko socketa, slati na server kredencijale, sa servera provjeriti dal su validni i opet preko socketa mu vratiti, za takve stvari se valjda pisu apiji?
Mislio sam da pričaš o onome što je vedran rekao tipa /a /cmd itd

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 26, 2019, 10:10:08 PRE PODNE
Nije baš neka mudrost uraditi sockete u app i u modu, ne bi bilo ni 500 linija koda

Citat: 6cadilab9 poslato Avgust 26, 2019, 10:42:44 PRE PODNE

Da vam odgovorim nepotrebno je raditi ACP sa socketom jer ovo radi samo sa bazom trenutno, mozda u buducnosti odradim i chat i sve, vrv cu imati integrisan chat u acp za administratore ACP-a :)

Citat: Bašovski poslato Avgust 26, 2019, 00:43:27 PRE PODNE
UI je iskreno jako loš, može se to bolje, za ostalo ne znam jer nisi pokazao.
TakoÄ'er, bolje bi bilo da si ovo uradio u formi web stranice, jer je sada skoro sve lansirano na internetu.

Bitan je code ne UI :)

Citat: 002 poslato Avgust 26, 2019, 01:51:01 PRE PODNE

Kao sto vidis napisao sam za bazu , to za /a chat nije potreba neka :) moze preko socketa da se vidi dal je poslao paket ali za sada vise radim ka ovome :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020