[PRODAJEM] Mexico Gaming RolePlay GM

Započeo TheBadzoo, Avgust 21, 2019, 17:03:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: /
Odakle ste: Srbija
Godine: 17
Å ta prodajete: gejmod
Koliko para tražite: 15e, moze neka zamena
Zamena (Da/Ne): Da
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): ovde
Dodajem: Na modu je radjeno dve godine, mod nije od nule, ali je sve promenjeno od sistema, mapa, itd...

Link Trailer-a: https://www.youtube.com/watch?v=ySHU4DP8fLc&t=31s

Ip: 51.77.27.233:7701 - mod mozete videti na ovom ip jos nekih 5 dana koliko host traje.

Da te pita brat, nikakve uvrede:

Koliko ti ne voliš sebe ako si ti radio ovaj MOD dve godine i prodaješ ga za 15 eura?

Sad opet ispada pinch se kurči, ali bato ja sam editovao par stvari na modu i dodao par stvari za manje od 10 dana i dečko mi je svojevoljno uplatio 40e jer sam mu rekao sam da oceni koliko to vredi.

StaviÅ¡ cena dogovor i čekaÅ¡ da ljudi nude, ako je raÄ'eno toliko na modu, realno mod ne može biti tako jeftin, razumem *100 ali, 15e za dve godine je ismejavanje sebe ili onoga ko je radio taj mod..

Aj da ne bude da uvek pametujem, razumem ako ti treba keš fast ono onda džaba pišem ovo i ispao sam budala ali et :D

My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 21, 2019, 17:10:51 POSLE PODNE
Da te pita brat, nikakve uvrede:

Koliko ti ne voliš sebe ako si ti radio ovaj MOD dve godine i prodaješ ga za 15 eura?

Sad opet ispada pinch se kurči, ali bato ja sam editovao par stvari na modu i dodao par stvari za manje od 10 dana i dečko mi je svojevoljno uplatio 40e jer sam mu rekao sam da oceni koliko to vredi.

StaviÅ¡ cena dogovor i čekaÅ¡ da ljudi nude, ako je raÄ'eno toliko na modu, realno mod ne može biti tako jeftin, razumem *100 ali, 15e za dve godine je ismejavanje sebe ili onoga ko je radio taj mod..

Aj da ne bude da uvek pametujem, razumem ako ti treba keš fast ono onda džaba pišem ovo i ispao sam budala ali et :D
Pazi ovako drug, ne verujem da cu ga prodati ni za tih bednih 15e, u pravu si za sve ovo sto si napisao, kes mi ne treba, ali necu da dajem free ovaj mod.. Pozz

Dobro, kako ti misliš da je najbolje tako i radi :D
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.

Iskreno ne vidim ništa unikatno sada kada sam pogledao trailer ali srećno xD

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 28, 2019, 16:34:39 POSLE PODNE
Iskreno ne vidim ništa unikatno sada kada sam pogledao trailer ali srećno xD
51.77.27.233:7701 udji na server pa vidi, hvala.

Da nisi hteo napisati "radjeno 2 meseca"?
Jer ja po ovome sto vidim > sve je vec vidjeno bezbroj puta