Diskusija | Wanna Be Skripter

Započeo imnaithan, Avgust 17, 2019, 16:24:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: 002 poslato Avgust 18, 2019, 00:03:35 PRE PODNE
Ti se ne javljaj http://prntscr.com/ou1266
Ja to sto sam rekao toga se i drzim , nisam usao u pawno ne pamtim i to malo sto igram SAMP igram na stranom freeroam serveru i to mi trenutno predstavlja zadovoljstvo jer ima pregrst opcija :)
Jednostavno nemam ni vremena ni zivaca da se time bavim ali opet kazem mogu u svakom momentu da se vratim najmanji problem mi je :)
A ti Vekisa idi jebavaj ljudima teamspeak 3 servere (mislim na permisije i ta sranja) i radi skripte da nemas errore a mene i moj zivot ostavi meni :D 

Citat: 002 poslato Avgust 18, 2019, 00:03:35 PRE PODNE
KAKO SE NECE ZAVRSITI NA TEBI OTVORIS TEMU WANNA BE SKRIPTERI, msm ono svi su pocetnici balkan je takav da ljudi hoce da se kurce sa onim sto imaju. Po meni ovo bi smeo da otvori neko sa mnogo vise znanja o samom skriptanju. Pricas nekome da je 'Wanna be skripter'. Ako cemo o tome sto pojedini ljudi stavljaju imena u pawno itd, pokazi se DEVELOPERU otvaras temu da bi nekoga ponizio IZVINI DECKO KO SI TI ? DAJ NAM SVOJE SKRIPTE.Uzdises se kao i svi oni. Tvoj svaki drugi odgovor na temu 'Razgovor u vezi pawn skriptanja' je "WIKI SAMP UCI OSNOVE"...
Ti se ne javljaj http://prntscr.com/ou1266DA NEBI TREBALI DA NAPRAVE PODFORUM ZA NJU ?

Ja koliko znam nisam nikog licno isprozivao ovde , nego otvorio diskusiju. O mom radu se govori dovoljno , pitaj one kojima sam pomogao a i pawn nije moj zivot kao ni programiranje. To sto sam to radio pre , pa jos uvek znam resiti svaki Error x Warn nije nista WOW. Ova tema nije prozivka niti sebe uzdisem , ja se bavin muzikom a tvoj komentar nema veze sa vezom. Pre nego sto krenes o nekome , prvo prouci malo gradivo. Postaje Apsurdno ulazit u razgovor sa tobom jer tu pocinje svadja kako vidim. Nadam se da sam ti sve objasnio , neka svako Shvati kako hoce. Ende  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 18, 2019, 01:15:36 PRE PODNE
Ja koliko znam nisam nikog licno isprozivao ovde , nego otvorio diskusiju. O mom radu se govori dovoljno , pitaj one kojima sam pomogao a i pawn nije moj zivot kao ni programiranje. To sto sam to radio pre , pa jos uvek znam resiti svaki Error x Warn nije nista WOW. Ova tema nije prozivka niti sebe uzdisem , ja se bavin muzikom a tvoj komentar nema veze sa vezom. Pre nego sto krenes o nekome , prvo prouci malo gradivo. Postaje Apsurdno ulazit u razgovor sa tobom jer tu pocinje svadja kako vidim. Nadam se da sam ti sve objasnio , neka svako Shvati kako hoce. Ende  8)
Ljudi ne kontaju pojam "diskusija",cim ti nesto spomenes lose,odma se hvataju za to da si njima rekao,a ne generalno....

Ja za sebe mislim da sam wannabe kripter, i ako vecinu stvari sto znam sam naucio od Butigana [ Najboljeg skriptera na balkanu? ]  i od Pincha koji jeste kancer ali 98% ljudi na forumu ne moze vodu da mu nosi u skriptanju. Okanite se gluposti i svadje, ovaj forum je napravljen da se nekome pomogne, da zajedno ucimo a ne da se svadjamo. Nemojte hraniti svoj ego na tudjem ne znanju.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Svi smo mi Wanna Be, jer niko nema toliko znanja za sad, zbog toga jer na SAMP-u nema toliko mogucnosti da radis i da se usavrsavas tj nemas za koga, a free da radis nekome i to , se ne isplati..
Ende, dzabe se samo nervirate, :P

PS : Ko hoce da plati taj ce i imati dobru scriptu i server, a ko nece nece nikad imati scriptera. Tako da ono sto bi se reklo : JBG

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Avgust 18, 2019, 00:57:09 PRE PODNE
Ja to sto sam rekao toga se i drzim , nisam usao u pawno ne pamtim i to malo sto igram SAMP igram na stranom freeroam serveru i to mi trenutno predstavlja zadovoljstvo jer ima pregrst opcija :)
Jednostavno nemam ni vremena ni zivaca da se time bavim ali opet kazem mogu u svakom momentu da se vratim najmanji problem mi je :)
A ti Vekisa idi jebavaj ljudima teamspeak 3 servere (mislim na permisije i ta sranja) i radi skripte da nemas errore a mene i moj zivot ostavi meni :D
Druze objavi neki rad i ona reci da si tata skriptanja, znas li sta umisljas ?
Citat: imnaithan poslato Avgust 18, 2019, 01:15:36 PRE PODNE
'Nisam nikoga isprozivao nego sam otvorio diskusuiju kako bi ostali mogli da hejtuju wanna be skriptere hehe', kao moderator trebao bi da zabranis bilo kakvu vrstu hejta ovde ali dobro.O tvom radu se govori dovoljno, Gde je taj silni rad ja ga ne vidim ? Ne treba mi dugo da procitam nekoga, zelis da se pokazes da si neko i nesto da znas da skriptas medjutim kada god ti neko nesto kazes odgovorices mu "ja se bavim muzikom mene skriptanje ne zanima". Kao sto je i receno mislis da si pokupio svu pamet svijeta.. http://prntscr.com/ou6ndy
Citat: Galardo poslato Avgust 18, 2019, 01:22:30 PRE PODNE
Ljudi ne kontaju pojam "diskusija",cim ti nesto spomenes lose,odma se hvataju za to da si njima rekao,a ne generalno....
Diskusija o tome kako neko ne zna da skripta ? Hah

Citat: ʙᴜɴᴛᴀ ꜰᴜᴊɪᴡᴀʀᴀ poslato Avgust 18, 2019, 10:51:05 PRE PODNE
Ja za sebe mislim da sam wannabe kripter, i ako vecinu stvari sto znam sam naucio od Butigana [ Najboljeg skriptera na balkanu? ]  i od Pincha koji jeste kancer ali 98% ljudi na forumu ne moze vodu da mu nosi u skriptanju. Okanite se gluposti i svadje, ovaj forum je napravljen da se nekome pomogne, da zajedno ucimo a ne da se svadjamo. Nemojte hraniti svoj ego na tudjem ne znanju.
Slazem se u potpunosti, Pinch je retardiran u picku materinu ali decko zna.

Citat: 002 poslato Avgust 18, 2019, 14:19:06 POSLE PODNE
Druze objavi neki rad i ona reci da si tata skriptanja, znas li sta umisljas ?'Nisam nikoga isprozivao nego sam otvorio diskusuiju kako bi ostali mogli da hejtuju wanna be skriptere hehe', kao moderator trebao bi da zabranis bilo kakvu vrstu hejta ovde ali dobro.O tvom radu se govori dovoljno, Gde je taj silni rad ja ga ne vidim ? Ne treba mi dugo da procitam nekoga, zelis da se pokazes da si neko i nesto da znas da skriptas medjutim kada god ti neko nesto kazes odgovorices mu "ja se bavim muzikom mene skriptanje ne zanima". Kao sto je i receno mislis da si pokupio svu pamet svijeta.. http://prntscr.com/ou6ndyDiskusija o tome kako neko ne zna da skripta ? Hah
Slazem se u potpunosti, Pinch je retardiran u picku materinu ali decko zna.

Ja ne vidim da sam ikog isprozivao ovde... Necu se raspravljati , ako nastavis siriti hejt na ovoj temi i prozivati ljude , komentari ce ti biti obrisani. Ende.

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 18, 2019, 14:30:33 POSLE PODNE
Ja ne vidim da sam ikog isprozivao ovde... Necu se raspravljati , ako nastavis siriti hejt na ovoj temi i prozivati ljude , komentari ce ti biti obrisani. Ende.
Ko tebi dade moderatora sveti savo kao da si owner a ne moderator..

Citat: imnaithan poslato Avgust 18, 2019, 14:30:33 POSLE PODNE
AKO NASTAVIS SIRITI HEJT NA OVOJ TEMI I PROZIVATI LJUDE WAAAAAAAAAAAA BANUJTE ME MOLIM VAS LIK OTVORI TEMU WANNA BE SKRIPTERI I KAZE DA JA NEKOGA HEJTAM IMAS LI MOZAK TI UOPSTE SMRTNICE BEDNI
EDIT:Ovim putem bi zeleo da cestitam balkan-samp Staff Teamu na izboru moderatora, sledece godine PINCH ZA MODERATORA
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2019, 14:51:19 POSLE PODNE od 002

Citat: 002 poslato Avgust 18, 2019, 14:48:15 POSLE PODNE
AKO NASTAVIS SIRITI HEJT NA OVOJ TEMI I PROZIVATI LJUDE WAAAAAAAAAAAA BANUJTE ME MOLIM VAS LIK OTVORI TEMU WANNA BE SKRIPTERI I KAZE DA JA NEKOGA HEJTAM IMAS LI MOZAK TI UOPSTE SMRTNICE BEDNI

Easy man, why you nervous? :P
OPUSTENCIJA  8)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Kad petnaestogodisnjaci krenu da laju po forumu to ovako izgleda... lock
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"