Savet

Započeo Ruthless Pawno, Avgust 16, 2019, 22:55:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prvo je omasio perfix i formular jer ovo je "pomoc" a ne "pitanje/savet". Drugo tema ce vrv biti lock i pobrisani komentari tako da pisete gluposti za postove. Dodjite sebi i malo samo se potrudite da te nove generacije skriptera naucite nesto i na nekom novou , jer ovaj nivo je do dna. Ende.

Ps. Vidim vi sto pricate nesto za nas druge , za postove , mnogo ste mu pomogli ili ste opisali sebe oko tog skupljanja postova....
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2019, 16:10:32 POSLE PODNE od imnaithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 17, 2019, 16:05:58 POSLE PODNE
Dodjite sebi i malo samo se potrudite da te nove generacije skriptera naucite nesto i na nekom novou , jer ovaj nivo je do dna.
O ovakvoj pomoci pricas ili?

Galardo

*

mgWhosyGD

@psychosomatic
Ne ne ne,mi balkanci smo najretardiraniji narod koji postoji i  koji je ikad hodao ovom planetom...

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Avgust 17, 2019, 16:10:08 POSLE PODNE
O ovakvoj pomoci pricas ili?

O cemu ti pricas druze , ja sam objasnio neke stvari za razliku od tebe koji si ovde dosao da se pravis pametan... Skupljamo postove , ja sam bar na kraju rekao sta da uradi , ti si ovde dosao da se pravis pametan i kupis postove. End od Story , unormali se , ne izigravaj zastitnika ovim "pawno majstorima" sto sami nemaju pojma resiti glupost...

Tema je u pogresnom Formularu i Prefiksu il kako se vec kaze jebem ga , svakako ce sve poruke biti obrisane i tema pod kljuc. Ja to znam , tako da ne znam o kakvim postovima ti pricas kada ti to radis ovde. Kraj.

@psychosomatic omasio decko kompetan univerzum , ovo je pomoc a ne pitanje/savet.

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 17, 2019, 16:14:40 POSLE PODNE
O cemu ti pricas druze , ja sam objasnio neke stvari za razliku od tebe koji si ovde dosao da se pravis pametan... Skupljamo postove , ja sam bar na kraju rekao sta da uradi , ti si ovde dosao da se pravis pametan i kupis postove. End od Story , unormali se , ne izigravaj zastitnika ovim "pawno majstorima" sto sami nemaju pojma resiti glupost...

Tema je u pogresnom Formularu i Prefiksu il kako se vec kaze jebem ga , svakako ce sve poruke biti obrisane i tema pod kljuc. Ja to znam , tako da ne znam o kakvim postovima ti pricas kada ti to radis ovde. Kraj.

@psychosomatic omasio decko kompetan univerzum , ovo je pomoc a ne pitanje/savet.
Slusaj druze , meni nije stalo do postova koliko i tebi posto je cinjenica da za mesec dana ili koliko vec od kada sam postao GodFather nisam napisao ni 40 postova to je jedna stvar , druga stvar nisam ja ovde dosao da pametujem kako ti mislis nego samo kazem da vi koji kao znate nesto oko skriptanja da ne treba da se izivljavate na novim ili donekle novim clanovima i da ne trebate na osnovu imena nekoga vredjati time sto necete da mu pomognete , treca stvar kazes da si mu pomogao na kraju a jedino od @Rixxx vidim pomoc za ovog clana , i jos nesto normalno je da pomognes nekome ako znas a ne ih osudjivati sto kako ti kazes ,,ne znaju resiti glupost,, .

Ne mogu da vjerujem cime se vi bavite...

bilo je lijepo dok je trajalo.