Savet

Započeo Ruthless Pawno, Avgust 16, 2019, 22:55:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

C:\Users\User\Desktop\Old Gang Community x0.7 beta\gamemodes\og-rpg.pwn(23667) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerPause")
C:\Users\User\Desktop\Old Gang Community x0.7 beta\gamemodes\og-rpg.pwn(23697) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerUnPause")
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

Ako neko zna sta trebam uradit nek pomogne, hvala, ako treba sta se nalazi na tim linijama poslat cu...
Svi koji ne zele pomoci molim da produze, hvala !
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2019, 16:35:55 POSLE PODNE od psychosomatic

ja mislim da func onplayerpause i onplayerunpause imas definisano 2 puta

Znam sta je , ali ti si veliki skripter pa ces sam resiti , zar ne ?  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 16, 2019, 23:17:52 POSLE PODNE
Do kad ces me jebavat? daj vise prestani jel moras bit toliki debil????

HAHAHAHAHAHAHA, tu si ga izjebao.
Stavi forward iznad publica, tj:
forward OnPlayerUnPause(playerid);

Ne shvatam sto si toliko useless? Svakom coveku neces pomoci , sta onda uopste odgovaras samo nabijas postove...

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Citat: LANMY.pwN poslato Avgust 17, 2019, 12:38:16 POSLE PODNE
Ne shvatam sto si toliko useless? Svakom coveku neces pomoci , sta onda uopste odgovaras samo nabijas postove...

No no , postoje tipovi "Pawno" , "Programing" osoba kojima ja necu pomoci bas jer glume velicine a ne znaju resiti gluposti neke... A to da nabijam postove je smesna izjava , jer ovo zonfa , imam ih bas bas dosta tkd...

8) 8) 8)

Citat: imnaithan poslato Avgust 17, 2019, 12:41:07 POSLE PODNE
No no , postoje tipovi "Pawno" , "Programing" osoba kojima ja necu pomoci bas jer glume velicine a ne znaju resiti gluposti neke... A to da nabijam postove je smesna izjava , jer ovo zonfa , imam ih bas bas dosta tkd...

8) 8) 8)
A sta radis ako ne nabijas postove , ne razumem , ako hoces pomoci nekome pomozi mu ako neces nemoj imas lepo offtopic i forumske pa tamo nabijaj postove ako ti je stalo toliko do postova :)
P.S Nemoj te satrovacke price nego pricaj kao sav normalan svet ;)

Citat: Rixxx poslato Avgust 17, 2019, 02:41:30 PRE PODNE
HAHAHAHAHAHAHA, tu si ga izjebao.
Stavi forward iznad publica, tj:
forward OnPlayerUnPause(playerid);

Objasnio je on sta je...

Jel vama licno stalo do postova pa mislite i da je svima drugima stalo do postova il sta ? Samo sam izneo misljenje , ende.

Citat: imnaithan poslato Avgust 17, 2019, 14:27:10 POSLE PODNE
Objasnio je on sta je...

Jel vama licno stalo do postova pa mislite i da je svima drugima stalo do postova il sta ? Samo sam izneo misljenje , ende.
@imnaithan Sve 5, slazem se sa tobom, 90% korisnika ovog foruma i sire imaju u imenu "script,pawno,dev,developer..." a nemaju blage veze

Ovo je PDF gde treba da se pomogne, a ne vi da prozivate likove koji traze pomoc...

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2025

Citat: LANMY.pwN poslato Avgust 17, 2019, 14:48:15 POSLE PODNE
Ovo je PDF gde treba da se pomogne, a ne vi da prozivate likove koji traze pomoc...

Prozivaju se likovi koji "Sve znaju" a u stvari ne znaju nista, jos u imenu imaju tu jebenu rec, jezim se kad vidim nekom u imenu to a nema 2 blage veze

Citat: PazzOnee poslato Avgust 17, 2019, 14:56:28 POSLE PODNE
Prozivaju se likovi koji "Sve znaju" a u stvari ne znaju nista, jos u imenu imaju tu jebenu rec, jezim se kad vidim nekom u imenu to a nema 2 blage veze
Svaka ti je na mjestu, potpisujem.

Citat: PazzOnee poslato Avgust 17, 2019, 14:56:28 POSLE PODNE
Izvini unapred na recniku ali sta tebe boli kurac ko kakvo ime ima i da na osnovu toga gledate kome cete pomoci a kome ne.
Samo se setite kako je vama bilo kada ste tek pocinjali pa onda razmislite o ovakvim postovima pardon nacinima za skupljanje postova ;)
Nemam nista protiv vas ali ako znate pomoci pomozite a ako ne znate ili necete nemojte ovde nabijati postove nego idite u offtopic pa tamo spamajte ;)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Avgust 17, 2019, 15:53:58 POSLE PODNE
Izvini unapred na recniku ali sta tebe boli kurac ko kakvo ime ima i da na osnovu toga gledate kome cete pomoci a kome ne.
Samo se setite kako je vama bilo kada ste tek pocinjali pa onda razmislite o ovakvim postovima pardon nacinima za skupljanje postova ;)
Nemam nista protiv vas ali ako znate pomoci pomozite a ako ne znate ili necete nemojte ovde nabijati postove nego idite u offtopic pa tamo spamajte ;)
Svako ima svoje, jbg, ja kad sam pocinjao, nisam pricao da sam skripter ili stavljao to u ime, mada nema veze, necu vise da se raspraljam, budite mi pozdravljeni i uzdravlje!