Program za zaradjivanje novca

Započeo andr00-, Avgust 12, 2019, 18:55:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo naÅ¡ao sam (opet xD) neki program za zaradjivanje novca, ali sada je pravo nije nikakva zajebancija. Evo kako radi, registrujete se, skinete taj program, vi mozete da radite neke druge stvari dok program radi.. znaci, koliko sam ja shvatio, vi njima prodajete svoj internet (SAMO BANDWIDTH), to se skuplja polako  npr. za 10-15 minuta par megabajta, ako vam je dobar internet mozete da zaradite puno.. nisam bas dobro objasnio al koga boli briga, bitno je da se zaradjuju pare. Mozete ostaviti komp da radi preko noci, a i preko dana kada ga koristite.. sto vam je bolji internet vise se zaradi.
LINK

Citat: Galardo poslato Avgust 12, 2019, 20:52:14 POSLE PODNE
Jesi ti siguran da je ovo 100% provjereno?
da, samo opet napominjem necete da zaradite skoro nista ako imate los internet..

Pa koliko treba barem cent da zaradim  :D
Nije nesto brzina al mislim da moze proci

Citat: Aesthetics poslato Avgust 12, 2019, 21:37:48 POSLE PODNE
Pa koliko treba barem cent da zaradim  :D
Nije nesto brzina al mislim da moze proci

meni je duplo slabija brzina, nije neka zarada al eto, ako se vec nesto radi na kompu pustis program da radi i tjt.. :D

Nista,vrijedi pokusati,nemam sta izgubit :P
@androo kakav je u tebe net i jesi li sta zaradi malo do sad?

ja imam internet da izvines, za kurac 8mbps, tako da cu slabo da zaradjujem al brzina preko 20mbps je dobra

edit: ako se neko bolje razumije u ovo neka objasni, nisam ni ja 100% siguran kako sve funckionira

Ma i u mene je zesce sranje,a koristim "najbolji" net u svom gradu kojeg placam jebenih 40km,al eto ne mogu se nesto posebno zalit kakvih sve ima.
Jel ja moram da koristim net,msm da radim nesto na browser il da igram nesto sto vuce net da bi ovo radilo?

ne vuce ovo net puno, nego uzima bandwidth (ne znam tacno sta to uopste znaci al to se radi xD), mala je razlika kada koristis program i kada je ugasen..

Evo koristim 15min,potrosilo je 1,5mb tako da,nabrat ce se do sutra
Makar koju marku ogrebat

Citat: Kirali poslato Avgust 12, 2019, 23:30:16 POSLE PODNE
A nije nesto brz ni irski net

Kurac nije da izvines,ja vamo se patim za 10mbps ti lagano 40... pffff
Ode ja na Majevicu se popet i tamo se smjestit pa farma pare  :D

I meni je kao i tebi preloš internet, al se da probat pošto kada koristim računar igram Total War koji i ne koristi internet, tako da eto ako bude kakve zarade dobit ćeš i ti na referral hahah

Citat: Slade poslato Avgust 12, 2019, 23:51:59 POSLE PODNE
I meni je kao i tebi preloš internet, al se da probat pošto kada koristim računar igram Total War koji i ne koristi internet, tako da eto ako bude kakve zarade dobit ćeš i ti na referral hahah
Sad cu ja podijelit drugovima na referal neka skinu,pa nek i meni koju paru uberu  :D

Download 39.32 Mbps, da li je to dovoljno za barem neku sitnu zaradu ? ::)