Da li bi me podrzali oko Hostinga & Foruma ?

Započeo Lyzzi, Avgust 10, 2019, 20:57:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dali bi me podrzali da zakupim Web Porstor i Hosting.Ovako imam za cilj da napravi jedan dobar Gmae Web Hosting.Znam da treba dosta trada uloziti mnogo.Ali nije mi problem.To Sam me interesuje dali imam podrske da uradim jedan dobar Hosting
drugo.

Dali bi me podrzali da uradim jedan forum ciji bice cilj o sampu.Ovako na primer uradim forum oko sampa za cilj da ima da uci ljude da scriptaju i ove neiskusne scriptere da se nauce na bolji nivo da scriptaju takode, i oko programiranje dvoplemnt i to.Bice mnogo tutorijala oko Scriptanje,Sampa,Dvepolpment
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2019, 12:32:41 POSLE PODNE od imnaithan

otvaro je kasperzi Samp school ako se ne varam, nije dobro proÅ¡lo  :)

Citat: mus4. poslato Avgust 10, 2019, 21:03:22 POSLE PODNE
otvaro je kasperzi Samp school ako se ne varam, nije dobro proÅ¡lo  :)
Videcemo,imam zelju da otvorim da pomognem onima koje su zelnje da nauce nesto oko scriptanje i devolpmenta.
Naravno Hosting i Forum necu preko noci otvoriti.BIce Marketing koje cemo prvo izreklamiratii i sve to pa posle onda

Citat: Galardo poslato Avgust 10, 2019, 21:00:09 POSLE PODNE
Bez uvrede,NE.
Ok brt

Ma šta mi napriča
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

To ti se ne isplati , samo gubis vreme...

Ko sve danas otvara servere, hostinge mozes i ti komotno kad dijete od 10 god moze sto da ne
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Nauci gramatiku, ne
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Da bi pokrenuo bilo sta ozbiljno , bez 200e nemas racuna , da kupis primer masinu neku , sklopis saradnju sa hostinogm da ti on to odrzava sve , onda moras biti spreman da 3meseca dajes novac sa malim prihodima koji pokrivaju sitnice... Ne mozes ti to isfurat ako nemas 18+

Give Honor To The One Who Deserve It

Nisam is Srbije/Bosne/CG Braco
Naravno da neznam toliko jezik

Citat: imnaithan poslato Avgust 28, 2019, 17:45:56 POSLE PODNE
Da bi pokrenuo bilo sta ozbiljno , bez 200e nemas racuna , da kupis primer masinu neku , sklopis saradnju sa hostinogm da ti on to odrzava sve , onda moras biti spreman da 3meseca dajes novac sa malim prihodima koji pokrivaju sitnice... Ne mozes ti to isfurat ako nemas 18+
200e je sitno iskreno xD
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Citat: Osamu Dazai poslato Avgust 28, 2019, 18:32:08 POSLE PODNE
200e je sitno iskreno xD

Za prve korake je dobro pogotovo ako si mlad , to je puno novca

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 28, 2019, 18:40:31 POSLE PODNE
Za prve korake je dobro pogotovo ako si mlad , to je puno novca

ja sam na fizikaliji preko leta zaradio 18k + kad sam opet otisao jos 18 i to se potrosi odma, nije to nesto mnogo