Kupujem graficku moze li na ovo GTA V?

Započeo SanelPandzic, Avgust 04, 2019, 23:42:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz! Sada utorak bi trebala da stigne graficka ako Bog da.
I ovu sad graficku sto imam je integrisana i nvidia gefroce 9200 256mb je sada me zanima moze li gta v na ovu graficku? Ostavit cu specifikacije dole

RAM:4
GRAFICKA:Nvidia GeForce 710GT 2GB DRR5  64 bita
Procesor:AMD Anthlon(tm) X2 215 Processor 2.70 Ghz

Jedva ce moci, bolje skupi pare za neku amd-ovu, jeftinije su a moze se naci za iste pare sa boljim performansama

Citat: Makavel1 poslato Avgust 04, 2019, 23:52:05 POSLE PODNE
Jedva ce moci, bolje skupi pare za neku amd-ovu, jeftinije su a moze se naci za iste pare sa boljim performansama
Hvala a brate kako sam ja igro sa Nvidia Gefroce 9200 256mb integrisana u 6-8fps haha :) Bio bih zadovoljan sa 20-25+fps u gta v sa ovim spec.
A mozes li mi preporuciti amd-ovu graficku za gta v al to sto kazes da bude jeftina.

Moci ce ako uzmes bolji procesor, graficka je oke, ja imam GT 730 2GB GDDR5 , na very high furam gta, ti s ovom mozes i na medium, mozda cak i jace,ali procesor koci dosta

Citat: Makavel1 poslato Avgust 04, 2019, 23:52:05 POSLE PODNE
Ne pricaj gluposti, prvo bi mu bilo bolje da uzme nov procesor neki, a graficku ako si vec uzeo radit ce posao sto se rama tice moci ce jer sam i ja furao sa 4gb, ali naravno ako imas para uzmi bolji procesor

Citat: Miki11 poslato Avgust 05, 2019, 09:36:22 PRE PODNE
Ne pricaj gluposti, prvo bi mu bilo bolje da uzme nov procesor neki, a graficku ako si vec uzeo radit ce posao sto se rama tice moci ce jer sam i ja furao sa 4gb, ali naravno ako imas para uzmi bolji procesor
Aha dobro necu ove godine uzimat 100% procesor a de reci koliko mi s ovim spec moze fps?
Vec sam gore napiso imo sam nvidia geforce 9200 256mb integrisana 6-7 fps je bilo ja mislim ovo bi trebalo vise ici meni bi bilo dovoljno 25+ fps ili 30 :)

4 RAM moze na low, Sa AMD procesorima nisam bas upucen kao sa intelom, ali grafickom mocices
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Myb na low / medium
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Procesor i nije neki, ram od 4GB je prihvatljiv, bar mislim, za GTA V.
Grafička je sasvim dovoljna. Da ćeš imati neko high-end iskustvo nećeš, ali možeš igrati.
Ja sam imao PC koji je za sitnicu bio jači, i nisam imao problema.

Preporučujem ti da skupiÅ¡ 10-15â,¬ viÅ¡e i kupiÅ¡ GT 730 2gb ddr5, mnogo su jeftine a jače su od 710, ići će bolje

Citat: Slade poslato Avgust 05, 2019, 18:11:28 POSLE PODNE
Procesor i nije neki, ram od 4GB je prihvatljiv, bar mislim, za GTA V.
Grafička je sasvim dovoljna. Da ćeš imati neko high-end iskustvo nećeš, ali možeš igrati.
Ja sam imao PC koji je za sitnicu bio jači, i nisam imao problema.
Aha pa dobro mozes otprilike rec fps koliki bi mogao biti?

Citat: mus4. poslato Avgust 05, 2019, 18:16:17 POSLE PODNE
Preporučujem ti da skupiÅ¡ 10-15â,¬ viÅ¡e i kupiÅ¡ GT 730 2gb ddr5, mnogo su jeftine a jače su od 710, ići će bolje
Sutra(6.8) stize graficka nista od tog haha :) Al sledece godine ili ove cu procesor novi.