Ocene-Logo za SA:MP server

Započeo anonymo dαkα', Avgust 02, 2019, 17:43:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Info: Kako vecina zna, nisam neki Skripter al aj da vidim kakav sam PhotoShoper. Pisete misljenja.
Vreme rada Loga: 30 min.
Slika: https://imgur.com/a/ct5utBq

Jako lose, ova pozadina je vjerovatno uzeta sa google-a a tekst kao da si na mobitelu radio

Za pocetnika okej, rekao je korisnik iznad pozadinu promeni i bice ok :)
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Iskreno nisi nista ni photoshoper bolji. Stavi neku drugu pozadinu iza, nemoj nikad boju stavljat a pogotovo ne bijelu. Pogledaj par tutorijala na yt i bit ces puno bolji, nije to neka skola.

kakve su ovo dimenzije,logo treba imat izgled kvadrata,tj sirini i duzinu istu

Citat: #ek2k18 poslato Avgust 02, 2019, 20:35:51 POSLE PODNE
kakve su ovo dimenzije,logo treba imat izgled kvadrata,tj sirini i duzinu istu

znam brate u photoshopu nisam imao taj kvadrat, tek sam primetio kad sam objavio sliku. a moja kreativnost je ravna kaci za kupus

Citat: Makavel1 poslato Avgust 02, 2019, 17:44:26 POSLE PODNE
Jako lose, ova pozadina je vjerovatno uzeta sa google-a a tekst kao da si na mobitelu radio

tu pozadinu ako mislis na kvadrat al vrv mslis ,u photoshopu mi nije bilo tako da tek sam ovde uocio i popravio.

Citat: Aaron poslato Avgust 02, 2019, 20:22:53 POSLE PODNE
Iskreno nisi nista ni photoshoper bolji. Stavi neku drugu pozadinu iza, nemoj nikad boju stavljat a pogotovo ne bijelu. Pogledaj par tutorijala na yt i bit ces puno bolji, nije to neka skola.

Pa naravno da nisam ni skripter ni photoshoper kad oba prvi put radim, uzeo sam neki mod da ucim da skriptam a ti me vec "teras" da prestanem, a ni ti aj da kazem 80% nisi bio nista bolji kad si poceo prvi put da skiptas... A na yt nisam ni hteo da pogledam zato sto sam hteo sam da uradim a taj kvadrat nisam ni video jer mi se jednostavno uklopio sa belom pozadinom u Ps-u.

Citat: Shakur Daka poslato Avgust 02, 2019, 21:47:31 POSLE PODNE
Pa naravno da nisam ni skripter ni photoshoper kad oba prvi put radim, uzeo sam neki mod da ucim da skriptam a ti me vec "teras" da prestanem, a ni ti aj da kazem 80% nisi bio nista bolji kad si poceo prvi put da skiptas... A na yt nisam ni hteo da pogledam zato sto sam hteo sam da uradim a taj kvadrat nisam ni video jer mi se jednostavno uklopio sa belom pozadinom u Ps-u.
Sto si 3 replya napravio,mogao si u jedan,a za kvadrat ides new->800x800

Citat: Aaron poslato Avgust 02, 2019, 20:22:53 POSLE PODNE
pa i ti imas bijelu pozadinu lol :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU