Pitanje/Savjet

Započeo Maximo, Avgust 01, 2019, 23:27:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dali znate kako da napravim kapiju na automatsko otvaranje na slovo h (svirenu) ?
Pokusavao sam nesto, napravim sve, Compile ali kada udzem ne reaguje, a na /cmd radi odlicno.. ;D
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2019, 15:15:46 POSLE PODNE od psychosomatic

Udji u underpoint i vidi kako je tamo uradjeno... Snadji se malo

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994
SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

public OnPlayerKeyStateChange(playerid, newkeys, oldkeys)
{
    if((((newkeys & (KEY_CROUCH)) == (KEY_CROUCH)) && ((oldkeys & (KEY_CROUCH)) != (KEY_CROUCH))))
    {
        //code
    }
    return 1;
}

btw. slabo koristim definicije otkad sam počeo opet skriptat tkd ne koristim ona HOLDING PRESSED i ostala sranja....

Citat: mumitza. poslato Avgust 02, 2019, 00:22:53 PRE PODNE
public OnPlayerKeyStateChange(playerid, newkeys, oldkeys)
{
    if((((newkeys & (KEY_CROUCH)) == (KEY_CROUCH)) && ((oldkeys & (KEY_CROUCH)) != (KEY_CROUCH))))
    {
        //code
    }
    return 1;
}

btw. slabo koristim definicije otkad sam počeo opet skriptat tkd ne koristim ona HOLDING PRESSED i ostala sranja....

if(newkeys & KEY_CROUCH) {
    if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) {
        //code    
    }
}

moze i ovako ?

Citat: Itz.Yansi42O poslato Avgust 02, 2019, 00:26:19 PRE PODNE
if(newkeys & KEY_CROUCH) {
    if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) {
        //code    
    }
}

moze i ovako ?
Ovako detektuje prvi pritisnut key ako pritisneš više njih(nisam siguran malo sam zab) i ne treba mu provjera za veh vjv hoće i na C da može kad je izvan vozila

Citat: mumitza. poslato Avgust 02, 2019, 00:31:19 PRE PODNE
Ovako detektuje prvi pritisnut key ako pritisneš više njih(nisam siguran malo sam zab) i ne treba mu provjera za veh vjv hoće i na C da može kad je izvan vozila
stavio je (sirenu) pa sam zato stavio proveru da li je u vozilu, nek izbaci ako mu ne treba xD

Hvalaa vam puno svima, napravio sam odlicno je :D