Treba mi komanda /fixveh i /obrisivozilo

Započeo anonymo dαkα', Avgust 01, 2019, 17:10:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Treba mi komanda da popravim vozilo i komanda da obrisem skroz vozilo iz skripte
Deo skripte: /
Pawno Code: /
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):/
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Galardo

*

mgWhosyGD

Niko ti nece dati gotovu komandu,uzmi neki drugi gamemode koji sadrzi ono sto ti je potrebno i prilagodi sebi  ;)

kako vidim svi tvoji postovi su traženje nekih komandi lol

evo ti cmd za popravku vozila
YCMD:fv(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid,-1,"Niste ovlasteni!");
	if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1, "Morate biti u vozilu!");
	RepairVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid));
	return 1;
}

evo i za brisanje , upotpunosti ce ti obrisati vozila koja kreiras nekom komandom , dok vozila tipa od org poslova i sl sto su kreirana putem pawna ce obrisati ali cim restartas srw pojavit ce se opet
YCMD:destroyvehicle(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid,-1,"Niste ovlasteni!");
	if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1, "Morate biti u vozilu!");
	DestroyVehicle(GetPlayerVehicleID(playerid));
	return 1;
}

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Galardo poslato Avgust 01, 2019, 17:13:59 POSLE PODNE
Niko ti nece dati gotovu komandu,uzmi neki drugi gamemode koji sadrzi ono sto ti je potrebno i prilagodi sebi  ;)
Jbg,upravo su mi dali <3

Citat: Kleo poslato Avgust 01, 2019, 17:17:11 POSLE PODNE
{
    #pragma unused help
	return 1;
}

evo i za brisanje , upotpunosti ce ti obrisati vozila koja kreiras nekom komandom , dok vozila tipa od org poslova i sl sto su kreirana putem pawna ce obrisati ali cim restartas srw pojavit ce se opet
{
    #pragma unused help
	return 1;
}

ma ti si bre moy inkstruktor skriptanja, na sve si mi ti pomogao ovih dana <3

Citat: Galardo poslato Avgust 01, 2019, 17:22:37 POSLE PODNE
Jel bolje da ti naucis nesto ili samo da ubacis?  ;)

Sve sto su mi pomogli sam naucio a ne samo ubacio. Gledao sam lepo i shvatio sam za sad osnove sto mi je trenutno najbitnije.

Citat: Shakur Daka poslato Avgust 01, 2019, 17:28:16 POSLE PODNE
Sve sto su mi pomogli sam naucio a ne samo ubacio. Gledao sam lepo i shvatio sam za sad osnove sto mi je trenutno najbitnije.
Mozes sve odg u jednom odg ne moras 4 odg da pravis.. treba sam da ucis da skriptas a ne sve na gotovo -.-
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: Kleo poslato Avgust 01, 2019, 17:17:11 POSLE PODNE
{
    #pragma unused help
	return 1;
}

{
    #pragma unused help
	return 1;
}

Brate pokusao sam da ubacim fv ali izlazi mi warning 203 pogledao sam listu warninga ali i dalje ne mogu da nadjem resenje

Citat: apt. poslato Avgust 01, 2019, 17:50:46 POSLE PODNE
Mozes sve odg u jednom odg ne moras 4 odg da pravis.. treba sam da ucis da skriptas a ne sve na gotovo -.-
kako mogu od jednom odg?

Citat: Shakur Daka poslato Avgust 01, 2019, 17:52:03 POSLE PODNE
kako mogu od jednom odg?
Kada pritisnes "Odgovor", listas dole, i imas sa desne strane "Umetanje citata" i mozes da odgovaras na koliko hoces citata

Citat: Shakur Daka poslato Avgust 01, 2019, 17:51:15 POSLE PODNE
Brate pokusao sam da ubacim fv ali izlazi mi warning 203 pogledao sam listu warninga ali i dalje ne mogu da nadjem resenje
koja linija?

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Avgust 01, 2019, 18:15:07 POSLE PODNE
koja linija?

symbol is never used "fv" ne mogu da nadjem resenje al msm da trebam da radim nesto u includes ili define ja msm , nisam siguran