Pomoc oko komande

Započeo Hamza01, Avgust 01, 2019, 02:03:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kada kucam /zauzmi pise da nisam clan organizacije
Deo skripte[/b]:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)[/b]:
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)[/b]: Evo slika : https://imgur.com/a/TOURwAP i kod https://pastebin.com/qYjECF60
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2019, 15:17:02 POSLE PODNE od psychosomatic

Jesam... Nisam toliko glup i ne skupljaj ovdje postove ako ne zelis pomoci!!!

Pokusaj ovako

if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLider] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"* Greska "BELA"Vi niste clan organizacije!");

Citat: 002 poslato Avgust 01, 2019, 13:54:43 POSLE PODNE
Pokusaj ovako

if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLider] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"* Greska "BELA"Vi niste clan organizacije!");

Trebalo bi da radi hahaha samo jedna sitnica , a koja je razlika???Hvala ti

Tvoj kod
if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 0 || PlayerInfo[playerid][pLider] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"* Greska "BELA"Vi niste clan organizacije!");
Moj kod
Razlika je u || i && kod tvog koda je proveravalo da li je pClan = 0 ( ILI ) pLider = 0 sto bi znacilo ako je pClan = 9 onda je pLider = 0 ili obrnuto, dok sam ja stavio proveru ako je Clan = 0 ( I ) lider = 0 da zaustavi cmd ^_^

smh

*

2019, likovi koristi if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLider] == 0)...

y_groups?
bitflags?
Nesto tvoje?

lolenzi.

Citat: 002 poslato Avgust 01, 2019, 14:52:19 POSLE PODNE
Tvoj kod
if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 0 || PlayerInfo[playerid][pLider] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"* Greska "BELA"Vi niste clan organizacije!");
Moj kod
Razlika je u || i && kod tvog koda je proveravalo da li je pClan = 0 ( ILI ) pLider = 0 sto bi znacilo ako je pClan = 9 onda je pLider = 0 ili obrnuto, dok sam ja stavio proveru ako je Clan = 0 ( I ) lider = 0 da zaustavi cmd ^_^
Hvala na objasnjenu ,znao sam sta si ti zamijenio,ali nisam znao sta koja radi  ,sad znam.  :)

Citat: smh poslato Avgust 01, 2019, 16:44:12 POSLE PODNE
2019, likovi koristi if(PlayerInfo[playerid][pClan] == 0 && PlayerInfo[playerid][pLider] == 0)...

y_groups?
bitflags?
Nesto tvoje?

lolenzi.
Vidis ni ovo nisam znao a ne to sto ti govoris.Meni je tako lakse i tako sam naucio.

Citat: smh poslato Avgust 01, 2019, 16:44:12 POSLE PODNE

y_groups?
bitflags?
Nesto tvoje?

lolenzi.
stvarno si naporan ko krpelj jesil otiso il jos odlazis

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi