Kako zaraditi video montazom ?

Započeo d3dic, Jul 31, 2019, 21:59:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vidjeli ste i sami da sam post pre dan dva post o nekom videu kao montazi sto sam uradio iako taj nije savrsen vjezbao sam od tada i moze se reci da je sa tu to nekako 7/10 pa me zanima imaju li neki sajtovi gdje bi to mogao postaviti da ljudi narucuju a da nije fiverr jer tamo dok te primete mozes umreti stoji mi vec 3 mj GIG i nista
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Probaj UPWORK, samo sto su ti tamo uveli sada pravilo moraš plaćati da bi dobijao energiju sa kojom mozes slati zahtjeve za posao, tako da ti to ne preporucujem ako ne mislis uloziti novac. Imaš dosta firmi danas/siteova na kojima se traži dizajn, video editovanje i sl.
Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

Citat: ð–"𝖎𝖈𝖍ð–"ð–'𝖆𝖘 poslato Jul 31, 2019, 22:44:49 POSLE PODNE
Probaj UPWORK, samo sto su ti tamo uveli sada pravilo moraš plaćati da bi dobijao energiju sa kojom mozes slati zahtjeve za posao, tako da ti to ne preporucujem ako ne mislis uloziti novac. Imaš dosta firmi danas/siteova na kojima se traži dizajn, video editovanje i sl.
mislim da se i dalje dobija na početku 60 kao početnih pa onda kad potrošiš moraš kupovat

Ja sam radio dok mi to nije počelo praviti probleme, a fine se tu pare mogu uzeti odličan je sajt , imaš laganih poslova nekih u wordu npr nešto da svrstaš i to se fino plati, ovisi sve koliko sati radiš.
Ex-Developer : GodFather Community
Ex-Developer : Balkan ForEver Community
Developer : Venezuela Community

Citat: ð–"𝖎𝖈𝖍ð–"ð–'𝖆𝖘 poslato Jul 31, 2019, 22:52:02 POSLE PODNE
Ja sam radio dok mi to nije počelo praviti probleme, a fine se tu pare mogu uzeti odličan je sajt , imaš laganih poslova nekih u wordu npr nešto da svrstaš i to se fino plati, ovisi sve koliko sati radiš.

Pa uglavnom hocu da radim ono montaze, cinematic motion itd npr spotovi muzucki ili one montaze sto sam posat na offtopic prije ovog posta
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Registrovao sam se na upwork cekam da pregledaju prijavnicu pa ce mo vidjeti
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Moze mi neko pojasnit sta se radi na tom upworku

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Jul 31, 2019, 23:00:13 POSLE PODNE
Moze mi neko pojasnit sta se radi na tom upworku
Freelance, prijaviÅ¡ se kao čovjek koji traži poslove, kada izabereÅ¡ svoju "struku" izbaci ti listu poslova koje se traze za tu odreÄ'enu "struku" i prijavljujeÅ¡ se za taj posao, ako te poslodavac primi, odradiÅ¡ posao taj on prebaci pare na upwork, upwork tebi na paypal, banku, karticu nije bitno, i on ti uzme oko 20% provizije ako se ne varam

Citat: mus4. poslato Jul 31, 2019, 23:03:46 POSLE PODNE
Freelance, prijaviÅ¡ se kao čovjek koji traži poslove, kada izabereÅ¡ svoju "struku" izbaci ti listu poslova koje se traze za tu odreÄ'enu "struku" i prijavljujeÅ¡ se za taj posao, ako te poslodavac primi, odradiÅ¡ posao taj on prebaci pare na upwork, upwork tebi na paypal, banku, karticu nije bitno, i on ti uzme oko 20% provizije ako se ne varam
jesi ti zaradio sta na tome? @mus4.

Citat: Makavel1 poslato Jul 31, 2019, 23:02:40 POSLE PODNE
Mozes sa Fiverrom

Postavio sam tamo vec stoji mi dugo ukupno 28 pregleda i nista
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

ovakve montaze ugl radim ovo nije nesto jer sam na fonu i ovaj jedini sam u mogucnosti upload al eto uglavno dolar dva tri zaradit je super

https://www.youtube.com/watch?v=C1VUa-gmYzk
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Pokusaj na seoclerks

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU