POMOC !

Započeo Ruthless Pawno, Jul 20, 2019, 13:11:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): kad pokusam da banujem nekog , server padne, moram ga restart
Deo skripte:///////////////
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): Takodjer fali mi Ban lista a ne znam kako da napravim to?
inace ban sam stavio da ide u banfile al to ne postoji
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Nemam sad
*DODATAK* Ako moze neko da mi objasni kako da napravim folder "Banovani" i da svi banovani igraci idu tu i da ne pada server?
Poslednja Izmena: Jul 22, 2019, 03:17:11 PRE PODNE od psychosomatic

Daj cmd
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Pawno u imenu, a jedan folder ne znaš napraviti u scriptfiles?

Citat: mumitza. poslato Jul 20, 2019, 16:40:42 POSLE PODNE
[pawn]YCMD:ban(playerid, params[], help)
{
   #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""ORANGE"#LOGIN: "BELA"Morate da se ulogujete !");
   if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[O"BELA"Gang"CRVENA"]: "SIVA"Samo Admini (Admin Level 3+)!");
   new id, razlog[40],string[128],banfile[80];
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[O"BELA"Gang"CRVENA"]: "SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
    if(sscanf(params,"us[40]",id,razlog)) return SCM(playerid, -1, "[OldGang]: Pomoc | "CRVENA"/ban [ID] [Razlog]");
    if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[O"BELA"Gang"CRVENA"]: "SIVA"Pogresan ID!");
    if(PlayerInfo[id][pVlasnik] == 1) return SCM(playerid, -1, "[OldGang]: "SIVA"Ne mozes uraditi to na Vlasniku!");
    format(banfile, sizeof(banfile), BAN_FOLDER, GetName(id));
   if(fexist(banfile)) return SCM(playerid,-1, "[OldGang]: | "CRVENA"Igrac je vec banovan!");
   format(string,sizeof(string),""SIVA"[OldGang]: "CRVENA"Banovali ste igraca %s | Razlog: %s.", GetName(id), razlog);
    SCM(playerid,-1, string);
    format(string,sizeof(string),""SIVA"[OldGang]: "CRVENA"Banovani ste od strane Admina %s | Razlog: %s.",GetName(playerid),razlog);
   SCM(id,-1,string);
    format(string,sizeof(string),""CRVENA"[O"BELA"Gang"CRVENA"]: "BELA"Admin %s je banovao igraca %s | Razlog: %s!",GetName(playerid),GetName(id),razlog);
   PlayerInfo[playerid][pBrojBanned]++;
    new File:ban = fopen(banfile, io_write);
    fwrite(ban, "|------ Ban Account Player ------ | Active = 1 | cid = 9897 |\n");
    new var[64];
   format(var,64,"| Adminname = %s |\n", GetName(playerid));
    fwrite(ban,var);
    new var1[128];
   format(var1,128,"| Reason = %s\n", razlog);
    fwrite(ban,var1);
    fclose(ban);
    freeze[id] = SetTimerEx("KonektKick", 1000, 0, "d", id);
   //----------------------------------------------------------------------
   new dan,mjesec,godina;
   new sat,minuta,sekunda;
   new name[MAX_PLAYER_NAME];
   getdate(godina, mjesec, dan);
   gettime(sat, minuta, sekunda);
   GetPlayerName(playerid, name,sizeof(name));
    new ippp[24];
    new banovani[1000];
    GetPlayerIp(playerid, ippp, 24);
   new string12[128]; format(string12,sizeof(string12),"Admin %s | Igrac: %s | IP: %s | Datum: %d.%d.%d | Vreme: %d:%d:%d | Razlog: %s.",GetName(playerid),GetName(id),ippp,dan,mjesec,godina,sat,minuta,sekunda,razlog); LogBan(string12);
   BanovaniLog(banovani);
   //----------------------------------------------------------------------
   return 1;
}[/pawn]

Citat: mumitza. poslato Jul 20, 2019, 16:40:42 POSLE PODNE
Ako neces pomoc odjebi, dzaba budzis postove.

Citat: Ruthless Pawno poslato Jul 20, 2019, 16:55:28 POSLE PODNE
Imam ih 9700, jel mi treba još? I pomogao sam ti, nisam ja kriv što si ti mutav pa ne znaš da pročitaš pa promisliš nego reaguješ kao klinac iz 5og osnovne.

"folder ne znaš napraviti u scriptfiles"
- "a kako se zove?"
search BAN_FOLDER definicija i vidiš.

Citat: mumitza. poslato Jul 20, 2019, 17:06:12 POSLE PODNE
Imam ih 9700, jel mi treba još? I pomogao sam ti, nisam ja kriv što si ti mutav pa ne znaš da pročitaš pa promisliš nego reaguješ kao klinac iz 5og osnovne.

- "a kako se zove?"
tebra ubacim ja folder sve full, al kad idem /ban  padne server i moram ga dizat

Citat: mumitza. poslato Jul 20, 2019, 17:06:12 POSLE PODNE

- "a kako se zove?"
igrac bude u banfile al  pada server kad ga banujem i moram ga restart, radi ban al padne srv kontas

Probaj printat posle svake funkcije da vidiÅ¡ jel izvrÅ¡i cijelu komandu ili stane kod neke funkcije/varijable/etc i padne takoÄ'er provjeri
LogBan(string12);
   BanovaniLog(banovani);
jel ih upisuje i ima gdje upisati

@Ruthless Pawno
Dečko ti je fino napisao, nemaš razloga da se ljutiš, a ti tako odmah nekulturno mu odgovaraš a znaš i sam da je upravu, i nakon toga on ti i dalje pomaže, nije uredu sa tvoje strane.

Citat: Rixxx poslato Jul 20, 2019, 18:17:47 POSLE PODNE
@Ruthless Pawno
Dečko ti je fino napisao, nemaš razloga da se ljutiš, a ti tako odmah nekulturno mu odgovaraš a znaš i sam da je upravu, i nakon toga on ti i dalje pomaže, nije uredu sa tvoje strane.
Viri ti pertla
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Ruthless Pawno poslato Jul 20, 2019, 16:55:28 POSLE PODNE

Evo i ja skupljam postrove , sta ces sad.. Eo jos ti necu ni pomoci ! Sta mi mozes ? Mozes mi ........ i nista vise.

@psychosomatic de vidi bezobrazluka...

@Tema Nauci osnovne funkcije PAWNa , izbaci to iz imena , brukas se. Sve ti je mumica objasnio  8)

O urednosti koda necu ni da pricam.

Kao sto (ne)moras ceniti mene , jer sam ti fixao i pomogao kad ti je trebalo , tako trebas i druge clanove foruma. Pogotovo MUMICU !  8)
Poslednja Izmena: Jul 20, 2019, 19:31:13 POSLE PODNE od imnaithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Jul 20, 2019, 19:26:08 POSLE PODNE
Evo i ja skupljam postrove , sta ces sad.. Eo jos ti necu ni pomoci ! Sta mi mozes ? Mozes mi ........ i nista vise.

@psychosomatic de vidi bezobrazluka...

@Tema Nauci osnovne funkcije PAWNa , izbaci to iz imena , brukas se. Sve ti je mumica objasnio  8)

O urednosti koda necu ni da pricam.

Kao sto (ne)moras ceniti mene , jer sam ti fixao i pomogao kad ti je trebalo , tako trebas i druge clanove foruma. Pogotovo MUMICU !  8)
ma ko te jebe nisi ni bitan :) nit je bitan tvoj komentar, hvala fixo sam obriso sam BanovaniLog i sad sve full radi
@LocK