Village Stories - Prezentacija posla "Tat"

Započeo rOLDen, Jul 19, 2019, 14:27:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U ovoj video-prezentaciji ću vam prikazati posao "Tat", koji sam radio za svoj server. Za sve one koji ne znaju što je "Tat" = Lopov.

Video br.1
Video br.2

Posao je prikladan više za server koji nisu čisti roleplay. Tat ima dvije mogućnosti što se tiče stjecanja novca i vještine. Prva je da opljačka Sheriff Department odnosno njihovu opremu, što možete pogledati u prvom videu. Druga mogućnost je opljačkati sandučić u bankovnom sefu, što možete pogledati u drugom videu. Nakon što Tat obavi bilo koju od poslovnih mogućnosti dobiva wanted level pa stoga i novčano se više cijeni njegov posao odnosno jednom vještinom stječe više novca u odnosu na ostale poslove. U globalu dosta prednosti i mana, ali sigurno zanimljiv posao bar meni.

Citat: mumitza. poslato Jul 19, 2019, 15:12:10 POSLE PODNE
Fino je mada ova sela jaoo xD
Hvala. U selu mi je lakse iskriptat da svaki kutak ima svoju funkciju

Mozes ti to i bolje ;)

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: (っâ—"â—¡â—")っ ♥ bunta ♥ poslato Jul 19, 2019, 21:18:36 POSLE PODNE
Mozes ti to i bolje ;)
Hvala. Pokuso sam da posao moze raditi jedino ako kupi masku i stavi ju na glavu al' mi nije nikako islo s postavljanjem objecta na glavu skina pa sam odusto.

Citat: Aaron poslato Jul 20, 2019, 11:39:33 PRE PODNE
Hvala. Pokuso sam da posao moze raditi jedino ako kupi masku i stavi ju na glavu al' mi nije nikako islo s postavljanjem objecta na glavu skina pa sam odusto.
Imas attach object editor @tema gj svidja mi se ideja
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: anderson87 poslato Jul 20, 2019, 13:25:09 POSLE PODNE
Imas attach object editor @tema gj svidja mi se ideja
Pokuso sam s tim ali nisam bas vjest zato sam odustao. Hvala

Citat: Aaron poslato Jul 20, 2019, 11:39:33 PRE PODNE
Javi se u pm napravit cu ti ja