Never Forget Srebrenica. Never Forget 11 July

Započeo rane, Jul 11, 2019, 15:13:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

/
Poslednja Izmena: Jul 13, 2019, 13:03:29 POSLE PODNE od SLAVICBEAST

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Never forget,

ne vezano za ovaj post, da te pitam, u tvojoj "diskripciji" ima gif kako se rokaju ljudi, a u potpisu "Without Allah I'm nothing", de mi pojasni to malo?

Citat: wrench poslato Jul 11, 2019, 15:20:34 POSLE PODNE
Never forget,

ne vezano za ovaj post, da te pitam, u tvojoj "diskripciji" ima gif kako se rokaju ljudi, a u potpisu "Without Allah I'm nothing", de mi pojasni to malo?
Ovo je kao prikaz nekog gang wara u SAMPUU

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Mislim da ovaj forum nije za tako nesto

No hejt naravno, zao mi je svih ljudi koji su tamo poginuli i svih njihovih porodica da se razumemo

Facebook - Klik

Ovo je "offtopic" od svih koji su jedino o GTASA, tako da nije ništa zabranjeno.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Mislim da treba da se kazni ovaj clan foruma, koliko ja znam ne sme neko da iznosi svoju veroispovest ovde pred ostalim clanovima foruma
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Agent 47 poslato Jul 11, 2019, 15:43:23 POSLE PODNE
Mislim da treba da se kazni ovaj clan foruma, koliko ja znam ne sme neko da iznosi svoju veroispovest ovde pred ostalim clanovima foruma
Da se kazni? Pa jesi naso u kojoj ces temi pisati o tome,uostalom ovo je OFF TOPIC,znaci nije striktno samp,tako da molim te,prosetaj dalje.
NEVER FORGET!

ovo nije veroispovest niti ima veze sa tim , ako je ovo zabranjeno onda nemam sta raditi ovdje

Citat: wrench poslato Jul 11, 2019, 15:20:34 POSLE PODNE
Never forget,

gta sa i RL za mene nemaju nikakve veze , u RL sam musliman i smatram da to nikome ne smeta i to sam stavio pod ooc informacije a ostatak iz IG pod gta sa informacije (prekopirao sa drugog server foruma)

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Jul 11, 2019, 15:57:57 POSLE PODNE
ovo nije veroispovest niti ima veze sa tim , ako je ovo zabranjeno onda nemam sta raditi ovdje
gta sa i RL za mene nemaju nikakve veze , u RL sam musliman i smatram da to nikome ne smeta i to sam stavio pod ooc informacije a ostatak iz IG pod gta sa informacije (prekopirao sa drugog server foruma)
Zasto od ovog topica napraviti raspravu,ukoliko vam nista ne znaci,ne morate ni stavljati svoje gluposti,odvdje smo da odamo pocast poginulima.

Zasto bi se kaznio? Na osnovu cega ?, offtopic je podforum ne vezano za samp kad se ne kaznjava zbog cestitanja bajrama sto bi se kaznjavao  neko koji  se suosjeca s  nekim.. Mozda bas neko na ovom forumu ima da mu je neko od blize rodbine poginuo tamo.
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Nadje se uvijek jedan pametan

Ne interesuje me da li cu posle ovoga dobiti ban ili neku kaznu ali ja ovo moram iskomentarisati ;)
,,Ovaj post je objavljen da bi na neki naćin odali poćast žrtvama stradanja nedužnih Bošnjaka,, a ostale pripadnike drugih nacionalnosti koga briga :)
Necu dalje da razglabam mada imam materijala da napunim 2 stranice ovog topica samo cu napisati,zasto gledas samo svoje dupe?

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Jul 11, 2019, 17:40:57 POSLE PODNE
Ne interesuje me da li cu posle ovoga dobiti ban ili neku kaznu ali ja ovo moram iskomentarisati ;)
,,Ovaj post je objavljen da bi na neki naćin odali poćast žrtvama stradanja nedužnih Bošnjaka,, a ostale pripadnike drugih nacionalnosti koga briga :)
Necu dalje da razglabam mada imam materijala da napunim 2 stranice ovog topica samo cu napisati,zasto gledas samo svoje dupe?

11 jula su streljani Bosnjaci tako da nema dalje polemike

Citat: mumitza. poslato Jul 11, 2019, 17:54:07 POSLE PODNE
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=100332.0#post_main_5
kakve veze ima nacizam,fasizam i nacionalizam sa ovim?

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Jul 11, 2019, 18:30:19 POSLE PODNE
kakve veze ima nacizam,fasizam i nacionalizam sa ovim?
"kao što su", očigledno imaš problema sa čitanjem, a svakako ovakvim stvarima nije mjesto na gaming forumu te bih potpuno zabranio ikakvo pominjanje ali nije moj forum tkd jbgg :)