Balkan Expres

Započeo rane, Jul 09, 2019, 23:30:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako interesuje me , ako je vec BExpres iz 2010 2011 koje vec imao tako igrače dobar mod i sve zasto se zatvorio?

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Moja procjena, takvi serveri sto imaju igrace pa se zatvore razlog najcesce bude svadja vlasnika/skriptera , jedan ode ovi se nadure I zaatvore

Kao dijete sam igro na njemu i to mi je ujedno bio i prvi server, mislim da je doslo do nekih komplikacija u staff teamu i onda je sve otislo u kurac

Nije nego koliko se bar ja secam, klinac sam bio, nesto ih je jako zezalo sa crashovima kolko se secam pogotovo u LV a Markoni nije uspeo resiti, cak sam nasao kako je trazio pomoc na samp forumu, steta velika, od njega nastadose danasnji ekstaziji i ostale picke materine neoriginalne

Mislim da si cak u pravu, mada prva prica je bila kao da su se posvadjali medjusobno

ali sad kad se sjetim da sam vise puta crashan bio dnevno nego sto sam kuco /q  :D

Bukvalno server sa kojim se niti jedan danasnji server ne moze porediti, ne po skripti i slicno, vec inovacijama, administraciji itd.. Bukvalno svi danasnji serveri, tj vecina koriste konstantno ono sto je BE izmislio 2010e, 11e

Steta velika steta

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Najzalosnije je sto nitko ne napreduje u nicemu, na svim serverima isti kurac... Ili  doniraj ili se jebi

Nema inovacija, nema niceg novog samo trpaj mape i td-ove, prodavaj pozicije i navuko si djecu od 14g da igraju

Fali mi Balkan Express, stari CroHerze i Xeptic to su 3 legende !

Kao što Cadilab kaže, konstantni crashovi, i ja sam tamo igrao kao minijaturni Muma tj. prvi server, nisam znao da se može G sjesti xD

Ima neko sad tu verziju moda BExpresa volio bih vidjet kakvu skriptu su imali u to kameno doba SAMPa sa malo objekata i funkcija

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Citat: Kleo poslato Jul 10, 2019, 16:06:44 POSLE PODNE
Ima neko sad tu verziju moda BExpresa volio bih vidjet kakvu skriptu su imali u to kameno doba SAMPa sa malo objekata i funkcija

http://www.solidfiles.com/v/AzNjvpAW6aLYw

Give Honor To The One Who Deserve It

Oh mahen got , sad tek vidim kako je bio dobar mod u to vrijeme iako ima bas bas dosta gresaka u bugova za taj period extra , kako mi se cini BExtazy,BExtreme, NooBot svi koriste ovaj mod?

[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi