Sitna pomoc

Započeo dinkO14, Maj 09, 2009, 18:15:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako xd jedno n00b pitanje  ;)

radim putovanje i sad komanda je "/travelsf" koja treba sluzit za putovanje u ls ali ja ne zelim napravit obisno za SetPlayerPos nego zelim da kada igrac upise "/travelsf" da ga na npr.30sec stvori u interioru i tek zatim ga stovir na poziciju:S...ali nikako mi neide u glavu ideja kako da to napravim,pa onda evo ovdje sigurno vas dosta to zna???
Poslednja Izmena: Maj 13, 2009, 15:28:01 POSLE PODNE od zerocoolos

matejdz

Imas u praznom GF-u naredbu /gotojet, uzmi si te koordinate, napravi Timer na 30 sec i nakon 30 sec neka ga porta u SF na to mjesto gdje zelis ;)

Problem je u tome da on to nezna!

matejdz

Vjeruj mi da zna, toliki n00b nije, da uzme koordinate...

BTW. dinkO je malo bolji scripter...

MrBaff

da nisam ja tebi ovo prico sta cu uradit za moj mod pa ti oces? :S

ISTO to ja danas oko 12h bulleta pito da ja napravim a on da pomogne ak zapnem... ama bas ISTO :S

Pa mozda covjek pita jer zeli tebi pomoci tko zna hehe... A uostalom nisi zastitio svoje ideje, cak si ih iznio njemu. ;D

MrBaff

Citat: admin poslato Maj 09, 2009, 19:46:42 POSLE PODNE
Pa mozda covjek pita jer zeli tebi pomoci tko zna hehe... A uostalom nisi zastitio svoje ideje, cak si ih iznio njemu. ;D

znam znam

ideje se nemogu ukrast ;)

inace 2:30h sam danas radio ovo i radi savrseno...sa MENU-ima i ostalim

tako da dinko :P buu xD

matejdz

Pa nije to tesko... Ja sam to bio napravio za nekih, necu reci, uvrijedit ces se  ;D ;D

Salim se, bitno da si napravio, nije bitno koliko je trajalo...

MrBaff

Citat: matejdz poslato Maj 09, 2009, 20:44:05 POSLE PODNE
Pa nije to tesko... Ja sam to bio napravio za nekih, necu reci, uvrijedit ces se  ;D ;D

Salim se, bitno da si napravio, nije bitno koliko je trajalo...

ma pola sata mi trebalo da slozim skriptu

ali malo facebook...pa malo na ovaj forum...malo ogame...malo moj forum..erepublik...msn..i Ingame zahebancija :S

matejdz

E tako je vec bolje, ali opet sam prije, ali ne puno ;D ;D

@matej
tnx probat cu kad budem imo volje sad su me nazivcirali njubare

@joey
aj aj suti molim te skriptam 50puta bolje od tebe,kad ti budes znao pola onog sto ja znam javi mi se

@baff
evo majke mi nisam niti znao da je to tvoja ideja

to sam vidio na gf ono putovanje od zatvora na aero pa mi je palo na pamet posto vec 2mjeseca skriptam svoj mod da stavim tako putovanja od grada do grada

MrBaff

Citat: dinkO14 poslato Maj 09, 2009, 21:10:13 POSLE PODNE
@matej
tnx probat cu kad budem imo volje sad su me nazivcirali njubare

@joey
aj aj suti molim te skriptam 50puta bolje od tebe,kad ti budes znao pola onog sto ja znam javi mi se

@baff
evo majke mi nisam niti znao da je to tvoja ideja

to sam vidio na gf ono putovanje od zatvora na aero pa mi je palo na pamet posto vec 2mjeseca skriptam svoj mod da stavim tako putovanja od grada do grada

ma NP "IDEJE SE NEMOGU UKRAST" :D

inace budel trebala pomoc ;)

edit: pa s cime trebas pomoc? gdje si zapeo?
Poslednja Izmena: Maj 09, 2009, 21:16:15 POSLE PODNE od ||-[NG]-MrBaff-||

matejdz

U volji je zapeo, ljencina ljena  ;D ;D

matejdz