video lag

Započeo M!chaeL, Jul 06, 2019, 23:31:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, kada snimim neki klip, ne laguje mi dok snimam i nista i onda kada udjem u taj video da vidim kakav je laguje nenormalno isto i kad ga ubacim (video :D) u editor, moze neko help sve zivo sam pokusavao i nisam uspeo da fixam (snimam sa actionom)...

Probaj snimati sa OBS-om ili ako imas nVidia graficku najbolji ti je Shadow Play, snimak ispadne extra a razlika u FPS-u je skroz mala..

Citat: wrench poslato Jul 06, 2019, 23:36:46 POSLE PODNE
Probaj snimati sa OBS-om ili ako imas nVidia graficku najbolji ti je Shadow Play, snimak ispadne extra a razlika u FPS-u je skroz mala..
videcu za obs, a sto se tice shadow playa, ja bi ali mi graficka nije supportovana xD

Renderuj ga pa ga pusti i vidi kako ce biti ;)

Citat: Riv3R4 poslato Jul 07, 2019, 01:23:44 PRE PODNE
Renderuj ga pa ga pusti i vidi kako ce biti ;)
isto probao sam to vec

Citat: wrench poslato Jul 06, 2019, 23:36:46 POSLE PODNE
Probao sam obs i on isto laguje...

BUMP, jos uvek nisam fix pa ako neko zna ono...  ;D

probaj neki drugi screen recorder. Imas ih dosta (fraps, obs, bandicam etc.)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jul 10, 2019, 23:20:33 POSLE PODNE
probaj neki drugi screen recorder. Imas ih dosta (fraps, obs, bandicam etc.)
Jesam..

help ljudi  jos uvek nisam fix :D tj jesam fix sam, sad kad pustim video radi normalno extra sve ali zato kad ga ubacim u editor tu laguje, a ovako sve normalno, mucim se vec par dana i nikako da nadjem resenje...

Citat: M!chaeL poslato Jul 14, 2019, 03:27:44 PRE PODNE
help ljudi  jos uvek nisam fix :D tj jesam fix sam, sad kad pustim video radi normalno extra sve ali zato kad ga ubacim u editor tu laguje, a ovako sve normalno, mucim se vec par dana i nikako da nadjem resenje...

Koi editor , procesor i graficku imas ?

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Jul 14, 2019, 11:57:46 PRE PODNE
Koi editor , procesor i graficku imas ?
probao sam u vegasu 23 i camtasia 8,graficka geforce 8600 gt a procesor amd athlone(tm) 64 x2 dual core processor 5000+ 2.6 ghz, znam da nije nes jak komp ali pre mi je normqlno radilo...

Ako ti je toliko bitno mozes probat reinstalirat sistem

Citat: wrench poslato Jul 15, 2019, 12:30:39 POSLE PODNE
Ako ti je toliko bitno mozes probat reinstalirat sistem
A ne da mi se sad da reinstaliram sistem, a i sumnjam da ce to nesto pomoci, mzd ali nzm

Help ljudi, sad sam sve fiksao znaci ne laguje dok renderujem, ne laguje kad je tek snimljen klip ali zato kad ga zavrsim sve editujem i renderujem i pustim onda laga u pm vise nzm do cega sad to moze biti kad ovako nista ne laguje...