Balkan Underground Network

Započeo CADILAB, Jul 02, 2019, 13:41:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

BU:NETWORK, aplikacija, ne znam bas koliko ce biti bitna i koristena kod igraca, ali forsiracemo koriscenje iste koliko - toliko.
Vjerovatno jedna od najnaprednijih aplikacija, tj vjerovatno najnaprednija na nasim prostorima koja sluzi za kontrolu karaktera, prijavu bugova, upravljanje serverom, chat izmedju aplikacije, discorda i servera i slicno.

Koristene tehnologije su: Laravel framework, vue.js, socket.io, amazon aws i jos neke sitnije..
Specifikacije: Igrac moze da se uloguje svojim in-game racunom, kreira potpise, prijavljuje bugove, odgovara na vec postavljene bugove, koristi chat izmedju discorda - servera - aplikacije, upravlja svojim racunom, narucuje imovinu..
Administrator ima mogucnosti kao sto su banovanje, unbanovanje, kikovanje igraca sa servera, slanje poruka, gasenje, paljenje i restartovanje servera, pretraga logova, razno filterovanje i sortiranje, anticheat, export statistike administracije u excel formatu (date range), dodavanje vozila u salone, brisanje vozila, davanje vozila igracu i slicno.
Aplikacija i launcer direkt komuniciraju sa serverom preko socketa sto i dozvoljava ovo sve.

Evo neke slike kako to za sad izgleda tema ce biti updejtovana:

I tako, ako imate neke ideje, predloge, kritike ili slicno ostavite komentar znacice mi u daljem razvoju..
Poslednja Izmena: Jul 02, 2019, 13:42:53 POSLE PODNE od 6cadilab9

Au zatecen sam, svaka ti cast
Imperia Gaming - Owner
Imperia Gaming SA:MP - samp.imperia-gaming.info

Impresioniran sam, svaka ti cast!
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

That's what I'm talking about!

Super stvar, kapa dolje kolega <3
Software Developer

Tek da vidite launcer sto spremam, cross platform pisan u kjutu ðŸ˜,

Svaka cast. Inače ovaj background box na prvoj slici, nije li malo prevelik ako se u njemu nalazi samo skin ?
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ja sam backend developer i radio sam frontend po nekom templejtu tako da je dobro i ispalo, mozda ubacim da mogu stavljati header neki il nesto trenutno nemam ideja xD

No Comment. Predobro  8)

Give Honor To The One Who Deserve It