Warning

Započeo Fqris, Jul 01, 2019, 15:41:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):
Znaci ubacio sam include od nex-ac i izbacuje mi warninge u tom includu i jedan error...
nisam se susretao sa ovim errorom

[pawn]C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2023) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2023) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2023) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2044) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2044) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2044) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2572) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2572) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2572) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2574) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2574) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2574) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2644) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2644) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2644) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2646) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2646) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2646) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2662) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2662) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2662) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2664) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2664) : warning 219: local variable "Y" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(2664) : warning 219: local variable "Z" shadows a variable at a preceding level
C:\Users\Faris\Desktop\BalkanUlice v4.0\pawno\include\nex-ac.inc(3143) : error 025: function heading differs from prototype
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
[/pawn]
Deo skripte: NEX-AC  (https://pastebin.com/7ECSt4Xr)
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Poslednja Izmena: Jul 03, 2019, 13:42:43 POSLE PODNE od psychosomatic

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

u glavnom modu nadji
new Float:X
i zameni u
static Float:X
tako i za Y i Z

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

isti errori..
ja mislim da je ovo problem do includa ?

(2023) : warning 219: local variable "X" shadows a variable at a preceding leve
na 2023 mi je neka mapa posla, a u includu je
stock acc_AddStaticPickup(model, type, Float:X, Float:Y, Float:Z, virtualworld = 0)
zato mislim da je problem u includu

Nije u nexu problem xd

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

pa sta da radim promijenio sam u static i o5 isto

Značenje upozorenja je da su X, Y i Z već negdje definirani. Ili promijeni naziv varijabli ili obrisi ostale.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Jul 01, 2019, 16:22:06 POSLE PODNE
Značenje upozorenja je da su X, Y i Z već negdje definirani. Ili promijeni naziv varijabli ili obrisi ostale.
a sta je sa errorom ?

Parametari na jednom od callback-ova ti se ne podudaraju sa onima iz includea (standardno je to a_samp).
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Jul 01, 2019, 17:13:41 POSLE PODNE
Parametari na jednom od callback-ova ti se ne podudaraju sa onima iz includea (standardno je to a_samp).
Mozes doc pp da probamo sredit

Koristis X,Y,Z kao globalne varijable. Ili ih obrisi ili ih preimenuj.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jul 02, 2019, 00:51:00 PRE PODNE
Koristis X,Y,Z kao globalne varijable. Ili ih obrisi ili ih preimenuj.
Konacno nekoo da objasni :D
Hvala, rijesio sam

LOCK  @psychosomatic