Lag mapa

Započeo EmsadSmith, Jul 01, 2019, 14:17:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako da rijesim lag mape nprim kad se odmaknem mapa laga previse..Kako to da rijesim?ðŸ˜,
Deo skripte: [ pawn ]valjda ne treba?[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): valjda ne treba?

Ovo bi vise bilo do ucitavanja, ali ako imas vise mapa na jednom mestu, probaj nepotrebne obrisati

Pre svega proveri koju verziju streamera koristis, ako nije najnovija:

CitatUpdate Streamer

-Nikola Butigan

Ukoliko ipak imas novu verziju streamera pozabavi se sa brojem objekata u radiusu jer streamer maxx 1000 u radiusu ucitava kako treba, sve preko pocinje da laguje.

Napravi include ili module za mape koji ce se nalaziti odvojeno od koda.

Povecaj stream distance, mislim da je to u principu to.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: 🛡️ ɴᴡɴ poslato Jul 01, 2019, 16:27:16 POSLE PODNE

Ukoliko ipak imas novu verziju streamera pozabavi se sa brojem objekata u radiusu jer streamer maxx 1000 u radiusu ucitava kako treba, sve preko pocinje da laguje.

Kakve veze ima da l ce mu mape biti u modulima? @🛡️ ɴᴡɴ

Citat: 🛡️ ɴᴡɴ poslato Jul 01, 2019, 16:27:16 POSLE PODNE

Mape se stavljaju u module samo da kod "ljepse" izgleda da bude preglednije sve, ovdje imas mape interijera tu ubacis novi i tako, to mu nece pomoci nista

Ovako ja imam sve posebno sam namjestio “MAPS” tu samo mape..
Obrisao sam neke mape koje mi ne trebaju sad neke se ucitavaju dobro,a neke losee..Mozda je to zbog mapa nisu dobri ili sta već...Inače nisam imao problema nikada s mapama do sade..