ATH MOD "bug"

Započeo Carera, Jun 30, 2019, 12:21:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Pozdrav, imam problem sa modom ATH, Å¡ta god radio na njemu NEVEZANO za public OnPlayerClickPlayerTextDraw, kasnije ne radi ni jedan playertextdraw, kako rijesiti, neko strucno misljenje?
Deo skripte: [pawn]/[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

Imao sam i ja puno problema sa tim mislim da sam stavljao ovako pa je radilo, ako mislis da nece da se klikne na td
[pawn]BankaIgraca[ playerid ] = PlayerText:INVALID_TEXT_DRAW;[/pawn]

Citat: 002 poslato Jun 30, 2019, 12:43:41 POSLE PODNE
Imao sam i ja puno problema sa tim mislim da sam stavljao ovako pa je radilo, ako mislis da nece da se klikne na td
[pawn]BankaIgraca[ playerid ] = PlayerText:INVALID_TEXT_DRAW;[/pawn]
gdje tacno da stavljam PlayerText:INVALID_TEXT_DRAW;

BUMP, ne radi register, kupovina vozila sve sve..., neko da objasni.

Ti si nesto sjebao u publicu OnPlayerCliclPlayerTextdraw, ako si bas ubedjen da nisi, onda skini bugfixed verziju ili reinstaliraj mod. ;)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jul 02, 2019, 00:46:57 PRE PODNE
Ti si nesto sjebao u publicu OnPlayerCliclPlayerTextdraw, ako si bas ubedjen da nisi, onda skini bugfixed verziju ili reinstaliraj mod. ;)
@Vasic nije sjebano jer sam stari backup gdje radi sve normalno kopirao cijeli onplayerclickplayertextdraw i opet nece, na ovom modu imam dosta stvari uraÄ'eno tako da ne znam, i da li je na bugfix verziji to sreÄ'eno nije 100% upitno.