Sto koristiti mysql/sql??

Započeo ★ OneZero ★, Jun 27, 2019, 01:49:12 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Znam da za mysql treba baza podataka koja je na nekom web hostu i onda se povezuje s modom, no zanima me postoji li nacin da se koristi mysql, a da je baza recimo u scriptfiles
Deo skripte: /
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

Hmmmm jos jedno pitanje...Ako ne mislim cijeli mod prebacivati, nego samo zelim napraviti admin/gm/lider system jel je SQLLite dobar za tu svrhu ili da ipak idem sa MySQL?

Citat: â˜...Manuelâ,,¢â˜... poslato Jun 27, 2019, 20:25:07 POSLE PODNE
Hmmmm jos jedno pitanje...Ako ne mislim cijeli mod prebacivati, nego samo zelim napraviti admin/gm/lider system jel je SQLLite dobar za tu svrhu ili da ipak idem sa MySQL?

Dobro je jedno i drugo.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Po meni je bolji MYSQL ( pBlueG-ov ) ali i SqLite je OK

Bolji je MySQL po meni. Ja cu za koji dan ici prebacivat cijelo mod iz ini u MySQL. To ti je npr dobro ako naucis neki backend jezik (primjer PHP) mozes radit UCP i raznorazne stvari. Sa SQLLiteom nemam bas iskustva, jedino mysql.

Citat: mmlinaric poslato Jun 29, 2019, 13:45:28 POSLE PODNE
Bolji je MySQL po meni. Ja cu za koji dan ici prebacivat cijelo mod iz ini u MySQL. To ti je npr dobro ako naucis neki backend jezik (primjer PHP) mozes radit UCP i raznorazne stvari. Sa SQLLiteom nemam bas iskustva, jedino mysql.