[DEV] Death System

Započeo Salesman, Jun 21, 2019, 22:18:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

CitatPozdrav svima!
Ovom prilikom želim da vam predstavim jedan od mojih sistema sto sam radio u nekom nedavnom periodu u vidu prakse oko pawn jezika koji želim da naučim baš do kraja i koliko mogu. U pitanju je nešto što priznajem nije nešto spektakularno ali eto šta je tu je što bi se reklo. Kada umrete vratite se na mjesto gdje ste umrli te se pokreće timer od 4 minute koji vam pruza dovoljno vremena da vas oživi hitna pomoć ili da jednostavno umrete!
CitatTokom čekanja timera vi ili bilo koja osoba u prolazu može iskoristiti dostupnu komandu: /damages [ID/Dio igrača] koja pruža sve informacije o vašoj nedavnoj smrti kako i oštećenju koje vas je ubilo ili usmrtilo.
CitatNakon isteka timera, kucanjem komande /acceptdeath automatski se stvarate ponovo ispred bolnice gdje vam se naplati odreÄ'ena svota novca zbog njihovog održavanja vaÅ¡eg tijela.

CitatNadam se da vam se sviÄ'a moj rad iako nije neÅ¡to posebno, ali eto to je Å¡to sam ja spremio za večeras.
Pozdrav, Salesman.
Third-party Pawn Developer

Ovo mi se svidja, trud koji ulozis da prezentujes sistem, i sistem je jednostavan a odlican za roleplay, samo nastavi drug. :)

Citat: androo poslato Jun 21, 2019, 22:33:05 POSLE PODNE
Ovo mi se svidja, trud koji ulozis da prezentujes sistem, i sistem je jednostavan a odlican za roleplay, samo nastavi drug. :)
Hvala ti naravno, u narednom periodu dolazi joÅ¡ malo boljih sistemcica.  :D

Odlicno, ali simple. Ovo mi se jako svidja sto radis, sve je simple a tako je odlicno. Ne znam bas, po meni nije trebalo /acceptdeath imati uopste. Jednostavno kada se pokrene timer, obavesti sve lekare (lijecnike) i ukoliko ne dodju za 4 minute, igrac izkrvari. Ali svakako, ovo mi se tako svidja.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jun 21, 2019, 22:38:24 POSLE PODNE
Odlicno, ali simple. Ovo mi se jako svidja sto radis, sve je simple a tako je odlicno. Ne znam bas, po meni nije trebalo /acceptdeath imati uopste. Jednostavno kada se pokrene timer, obavesti sve lekare (lijecnike) i ukoliko ne dodju za 4 minute, igrac izkrvari. Ali svakako, ovo mi se tako svidja.

Mod na kojem radim je od 0 i u mysql jer je to moj neki način da bih naucio taj prokleti mysql. Radim sve onako po mom ukusu i nekako kako bih ja volio da bude ako kapiras.

Citat: Salesman poslato Jun 21, 2019, 22:40:45 POSLE PODNE
Mod na kojem radim je od 0 i u mysql jer je to moj neki način da bih naucio taj prokleti mysql. Radim sve onako po mom ukusu i nekako kako bih ja volio da bude ako kapiras.
Ma nemam ja nista protiv toga, Boze sacuvaj, vec kazem po mom misljenju. Svakako je odlicno brate, gledaj malo po netu mysql tutorijale, uci, i naucices. Samo veruj u sebe. :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jun 21, 2019, 22:42:23 POSLE PODNE
Ma nemam ja nista protiv toga, Boze sacuvaj, vec kazem po mom misljenju. Svakako je odlicno brate, gledaj malo po netu mysql tutorijale, uci, i naucices. Samo veruj u sebe. :)

Ma oko 90% je gotovo sa mysql ucenjem sve je uradjeno u mysql od dinamicnih hangara do interiora, hvala ti svakako na savjetu :D

Toee moj ucenik
11/10  :D :P #Vedran keke

Citat: 002 poslato Jun 21, 2019, 23:03:55 POSLE PODNE
Toee moj ucenik
11/10  :D :P #Vedran keke

Hvala ;)

odlican posao

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Odlicno,pohvale za trud,10/10