◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Avgust 18, 2019, 00:16:38 PRE PODNE
Koji sam ja bilmez....
Dobio novi komp,stavio igricu da se skida dok se ne vratim iz grada,dodjem kuci,imam sta i vidit,igrica prestala da se skida jer mi je namjesteno da komp ode na sleep svakih 30 min ako ne koristim.... i samo 30% skinulo....
Pa nista , ti namesti lepo da se ne gasi i resume-aj igricu i idi opet u grad , do aftera mozda i skine ;)

Citat: Galardo poslato Avgust 18, 2019, 00:16:38 PRE PODNE
Koji sam ja bilmez....
Dobio novi komp,stavio igricu da se skida dok se ne vratim iz grada,dodjem kuci,imam sta i vidit,igrica prestala da se skida jer mi je namjesteno da komp ode na sleep svakih 30 min ako ne koristim.... i samo 30% skinulo....
hahahaha baksuz  :D
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: Galardo poslato Avgust 17, 2019, 23:27:27 POSLE PODNE
AHAHAHAHAHAH,kae ne javljate se vi koji mislite da cete biti placeni! HAHAHAHA evo neko leti za jebenu poziciju....

Budala , obrisa sam mu i pre toga post  :D 8)

Citat: androo poslato Avgust 17, 2019, 23:28:01 POSLE PODNE
jel neko gledao initial d, kakav je, jel vrijedi gledat?

Odlican iskreno  8)
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2019, 01:52:29 PRE PODNE od imnaithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Ima li neko ovde da se bavi ozbiljnije gejmingom? Ako ima moze mi se javiti ovde privatnom porukom ili na mejl:

[email protected]

Ima, moj najbolji drug. Igra lol profesionalno. Moja ti je preporuka da ne radis to. Javi mi se priv da ti objasnim zasto

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Pozdrav radni narode, Å¡ta mai?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

R.I.P Peter Fonda (The Truth iz singleplayera). Kasno sam čuo vest, umro je pre 2 dana, laka mu zemlja.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Avgust 19, 2019, 00:25:29 PRE PODNE
R.I.P Peter Fonda (The Truth iz singleplayera). Kasno sam čuo vest, umro je pre 2 dana, laka mu zemlja.
"He followed the damn train straight to heaven!" neki lik sa reddita xD

Najjači su mi likovi koji obećaju nešto i jos kažu "Nisam ja takav, ja kad obećam to ću i ispuniti" i onda to ne ispuni i još te blokira, smeh i plač u isto vreme.
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

Citat: zlaja95 poslato Avgust 19, 2019, 12:55:24 POSLE PODNE
@6cadilab9  citaj PP brate
bmk ali nemoj ih tagovat zbog tebe kazem samo ces najebat i popit ban :D
My tutorials: y_inline & y_dialog, Ternary Operator, y_flooding, y_bit, samp-logger, Pawn Plus I Deo ( Dynamic Strings ), Map Zones, TextDraw Buttons, y_iterate, easyDialog, samp-plugin-timerfix
My includes: TextDraw Buttons

Respect: Bunta, Vedran, Ivan Bagarić, Itz.Yansi, Rade Ćurić (ni ja ne verujem)
Biggest respect goes to: ADRFranklin

Citat: Vodka PlayObožavam te "skriptere" koji probleme rešavaju tako što menjaju mod svaka 2 dana, tako će sigurno naučiti.
Neko im nacrta u temi Å¡ta treba uraditi, al' ne vredi nisu svi za skriptanje.

https://vocaroo.com/i/s0teEsyQmFnr

Kako vam se svidja ovaj moj EDMTrap  8) (DEMO)
Poslednja Izmena: Avgust 19, 2019, 13:33:12 POSLE PODNE od imnaithan

Give Honor To The One Who Deserve It