◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

smh

*

Citat: imnaithan poslato Avgust 07, 2019, 09:54:03 PRE PODNE
Neko pameran i ispravno je stavio  8)
Batice nzm jesi ti bio il neko drugi na TSu imam snimljeno sve kako farmaju postove i zahvalnice zajedno pa i nije bas pametno to ;)

Citat: imnaithan poslato Avgust 07, 2019, 14:42:02 POSLE PODNE
Naci par Developera i napraviti GTA:SA Remastered , preko nekog novog "Engina" , uz njega napraviti "GTA:SA Online" , Nova grafika , Nove Funkcije , Drugaciji tip Koda ali Ista prica i ista Igrica u sustini sa nekim poboljsanjima... Hmm da li je izvodivo ?? Mislim da jeste ali za to treba ekipa ljudi i novca za uraditi tako nesto xF

Sta mislis @daddy.
Ako rockstar vidi profit u tome, možda odrade nešto
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: smh poslato Avgust 07, 2019, 20:49:04 POSLE PODNE
Batice nzm jesi ti bio il neko drugi na TSu imam snimljeno sve kako farmaju postove i zahvalnice zajedno pa i nije bas pametno to ;)
I sta sa tim,proslo je od toga neko vreme niko od S.Moderatora nije nista ucinio (sem par banana) i o tome mislim da ne treba vise da se razglaba , i ti i svi ostali imate pravo da isto radite :)

Citat: smh poslato Avgust 07, 2019, 20:49:04 POSLE PODNE

Omasio si osobu , ne koristim TS3 / Diskord

Citat: psychosomatic poslato Avgust 07, 2019, 20:46:11 POSLE PODNE
realno samo pare mogu okupiti ekipu da radi na takvom projektu, a pare i ime gta sa drži rockstar, možda odrade nekad remake svih klasika za 10-15 godina ako naleti kakav trend developera u remaster-anju starih klasika, što će doći kada sve ideje ispare, a to je vrlo skoro :)

Citat: daddy. poslato Avgust 07, 2019, 16:16:28 POSLE PODNE
Izvodljivo je itekako, meÄ'utim kao Å¡to kažeÅ¡, za to su potrebni voljni i jako dobri developeri, dobar Staff i dobra svota novca :)
@imnaithan

Hmm a napraviti igru slicu GTA SA , nazvati je nekako gde nemamo uslova da nas Rockstar dira , ili sklopiti deal i dobiti potvrdu od rockstara za tako nesto hmm , mozda  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 07, 2019, 21:43:59 POSLE PODNE
Hmm a napraviti igru slicu GTA SA , nazvati je nekako gde nemamo uslova da nas Rockstar dira , ili sklopiti deal i dobiti potvrdu od rockstara za tako nesto hmm , mozda  8)

Da je igrice tako lako praviti, pravio bi ih svako. Bog zna koliko se GTA:SA dugo pravio, sa vrhunskim programerima, i to je uzelo vremena. Nitko neće besplatno trošiti godine svog života. Kao što je navedeno, platiš developere i tjt. Rockstar je tvrtka, time se bave. Ovdje imaš par ljudi koji znaju makar nešto van pawna, ja sam u Unreal Engineu radio jako dugo battle royale igricu, realno u Blueprintsu i ne treba znanje programera, ali svejedno treba snalažljivost u programu, i za 3-4 mjeseca napravio sam par stvari tipa matchmaking, inventory, 1 pušku i pucanje, i par sitnih gluposti poput healova i sl, koji samo stoje u inventoryu, nikada nisam radio sistem.

Animacije, fizika, na svemu tome se treba raditi, ko nije pokušao napraviti i najobičniju 2D Mobilnu igru, ne zna šta je posao pravog game developera, kao što su u Rockstaru.

I najbolje je prestati maštati o tome, ili razviti Launcher. Smiješno je misliti da se može sa tvrtkom koja obrće milione sklopiti 'deal' i to na igri koja je izašla prije više od 10 godina, iz našeg džepa Balkanskog standarda.
Poslednja Izmena: Avgust 07, 2019, 23:57:24 POSLE PODNE od Slade

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Slade poslato Avgust 07, 2019, 23:52:56 POSLE PODNE
Da je igrice tako lako praviti, pravio bi ih svako. Bog zna koliko se GTA:SA dugo pravio, sa vrhunskim programerima, i to je uzelo vremena. Nitko neće besplatno trošiti godine svog života. Kao što je navedeno, platiš developere i tjt. Rockstar je tvrtka, time se bave. Ovdje imaš par ljudi koji znaju makar nešto van pawna, ja sam u Unreal Engineu radio jako dugo battle royale igricu, realno u Blueprintsu i ne treba znanje programera, ali svejedno treba snalažljivost u programu, i za 3-4 mjeseca napravio sam par stvari tipa matchmaking, inventory, 1 pušku i pucanje, i par sitnih gluposti poput healova i sl, koji samo stoje u inventoryu, nikada nisam radio sistem.

Animacije, fizika, na svemu tome se treba raditi, ko nije pokušao napraviti i najobičniju 2D Mobilnu igru, ne zna šta je posao pravog game developera, kao što su u Rockstaru.

I najbolje je prestati maštati o tome, ili razviti Launcher. Smiješno je misliti da se može sa tvrtkom koja obrće milione sklopiti 'deal' i to na igri koja je izašla prije više od 10 godina, iz našeg džepa Balkanskog standarda.

Nije bas balkanska placa , ja se penjem stepenicama i gradim si ime ,videcemo  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

fino modifikujes gta:sa, napravis launcher i tjt, hajd da samp ima bas puno igraca pa da se skupi novac da se pocne pravit nova igrica, sa malom svotom novca igrica ne bi licila ni na sta, al to si ne isplati i ko bi uopste radio na tome..

Citat: androo poslato Avgust 08, 2019, 10:08:22 PRE PODNE
fino modifikujes gta:sa, napravis launcher i tjt, hajd da samp ima bas puno igraca pa da se skupi novac da se pocne pravit nova igrica, sa malom svotom novca igrica ne bi licila ni na sta, al to si ne isplati i ko bi uopste radio na tome..
gle mu opisa hahahahahaha

Poz kad hocu da instaliram gta v pojavi mi se ovaj problem https://imgur.com/a/aey6LWq
Ovo je 2 dan kako imam problem nmg nikako rijesit. Uvijek mi stane na 12.2%

Citat: SanelPandzic poslato Avgust 08, 2019, 13:16:33 POSLE PODNE
Poz kad hocu da instaliram gta v pojavi mi se ovaj problem https://imgur.com/a/aey6LWq
drugi skini sa tpba

Citat: SanelPandzic poslato Avgust 08, 2019, 13:16:33 POSLE PODNE
meni je ista instalacija radila extra, evo malo prije sam igrao gta..

probaj naci rijesenje na yt
https://www.youtube.com/results?search_query=isdone.dll+gta+5+fitgirl