◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Aaron poslato Avgust 07, 2019, 08:48:17 PRE PODNE
Ko izmisli ovaj uvjet od 300 postova za moderatora?

Neko pameran i ispravno je stavio  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: imnaithan poslato Avgust 07, 2019, 00:39:50 PRE PODNE
@Vodka Play Izvini na tagu , imam pitanje jedno  8)

SA:MP postoji jako jako dugo , stim da SAMP treba ozbiljan Recode ili Novi Launcher koji bi omogucio niz novih funkcija. Izbacen je posle duzeg vremena 0.3DL koi po meni nema poente nikakve... Citao sam o OpenMP/samp verzija , ima li nade tu uopce... Sta je pamteno uraditi , preci na 0.3DL ili pak ostati na 0.3.7 i cekati nesto novo ? Postoji li mogucnost pravljenja neceg novog za Online Igru GTA:SA , pored MTA , SA:MPa , OpenMP/samp-a ? Da li ima nade za GTA:SA Online , ili pak treba uraditi nesto sasvim novo , kao tipa GTA:SA Remastered koji ce biti Izmenjen u neku ruku i dozvoliti da se vise manipulise njime nego sto je sada dozvoljeno ? Sto bi omogucillo novu vrstu koda ili nesto slicno. Zanima me tvoje misljenje jer mislim da si ti jedini Ispratio to sve pored @6cadilab9

Hvala na odgovoru  8)
Već smo odavno shvatili da je SAMP scena ostala samo na njenim igračima i developerima odreÄ'enih servera. Očito ne postoji drugi način da se SAMP održi kao ovaj najpopularniji mod za GTA:SA koji polako propada. Jedina stvar koja SAMP joÅ¡ drži aktivnim jesu sami developeri servera i igrači. Očito je na nama to da li će se SAMP nastaviti razvijati, ako ne razvijati, barem nastaviti raditi joÅ¡ neki period ili pasti u zaborav i ostati bez servera i igrača. Kalcor očito viÅ¡e i nije toliko zainteresovan za SAMP i njegov dalji napredak, ali iz dana u dan dolazi dosta djece na razne SAMP servere koji žele igru itd. Jedino Å¡to bi ponovo moglo privući igrače jesu neki novi i unikatni sistemi. Svima su dosadili jedni te isti sistemi na svakom serveru, koji su duboko zastarjeli, te samim tim dosta igrača napuÅ¡ta SAMP. Kalcor je očito prepustio SAMP igračima i developerima servera, jer samo oni drže SAMP u funkciji, dok Kalcor izbaci neÅ¡to važno u godinu dana i kupi pare, kao Å¡to je rekao Vodka. MeÄ'utim, kao Å¡to mnogi kažu: "Nije vrijedno raditi na igrici koja je toliko zastarjela, ili igrici koja je starija od pola njenih igrača". Na neki je način to i smijeÅ¡no ali kada to Å¡to kažu pogledate iz drugih uglova, vidite da to zapravo i jeste tako. Odavno nisam na SAMPu, odavno ne igram redovno jer od 2014. sve Å¡to sam vidio bili su jedni te isti sistemi, bilo je tu nekih novih, ali niÅ¡ta Å¡to bi ovo stanje promijenilo. Dobro je rekao Naithan, SAMP treba novi launcher sa novim mogućnostima i sa viÅ¡e funkcija ali da će to biti uraÄ'eno, niko ne može da garantuje.

#A.J.

Jesam se navukao na pjesmu a jezik zucnut ne znam.  :D

You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: daddy. poslato Avgust 07, 2019, 11:05:01 PRE PODNE
Već smo odavno shvatili da je SAMP scena ostala samo na njenim igračima i developerima odreÄ'enih servera. Očito ne postoji drugi način da se SAMP održi kao ovaj najpopularniji mod za GTA:SA koji polako propada. Jedina stvar koja SAMP joÅ¡ drži aktivnim jesu sami developeri servera i igrači. Očito je na nama to da li će se SAMP nastaviti razvijati, ako ne razvijati, barem nastaviti raditi joÅ¡ neki period ili pasti u zaborav i ostati bez servera i igrača. Kalcor očito viÅ¡e i nije toliko zainteresovan za SAMP i njegov dalji napredak, ali iz dana u dan dolazi dosta djece na razne SAMP servere koji žele igru itd. Jedino Å¡to bi ponovo moglo privući igrače jesu neki novi i unikatni sistemi. Svima su dosadili jedni te isti sistemi na svakom serveru, koji su duboko zastarjeli, te samim tim dosta igrača napuÅ¡ta SAMP. Kalcor je očito prepustio SAMP igračima i developerima servera, jer samo oni drže SAMP u funkciji, dok Kalcor izbaci neÅ¡to važno u godinu dana i kupi pare, kao Å¡to je rekao Vodka. MeÄ'utim, kao Å¡to mnogi kažu: "Nije vrijedno raditi na igrici koja je toliko zastarjela, ili igrici koja je starija od pola njenih igrača". Na neki je način to i smijeÅ¡no ali kada to Å¡to kažu pogledate iz drugih uglova, vidite da to zapravo i jeste tako. Odavno nisam na SAMPu, odavno ne igram redovno jer od 2014. sve Å¡to sam vidio bili su jedni te isti sistemi, bilo je tu nekih novih, ali niÅ¡ta Å¡to bi ovo stanje promijenilo. Dobro je rekao Naithan, SAMP treba novi launcher sa novim mogućnostima i sa viÅ¡e funkcija ali da će to biti uraÄ'eno, niko ne može da garantuje.

Naci par Developera i napraviti GTA:SA Remastered , preko nekog novog "Engina" , uz njega napraviti "GTA:SA Online" , Nova grafika , Nove Funkcije , Drugaciji tip Koda ali Ista prica i ista Igrica u sustini sa nekim poboljsanjima... Hmm da li je izvodivo ?? Mislim da jeste ali za to treba ekipa ljudi i novca za uraditi tako nesto xF

Sta mislis @daddy.

Prelazim u Solidere bato  ;D bas sam solidan ahahahahahhahaahaahah
500 postova :)
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Avgust 07, 2019, 14:49:39 POSLE PODNE

Cestitam , rokni ovde 500ti post  8)

@Eldorado Eldoradovic  Koja je .rar sifra za file koji si mi dao ?
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Avgust 07, 2019, 15:09:34 POSLE PODNE
@Eldorado Eldoradovic  Koja je .rar sifra za file koji si mi dao ?

To pitas u PM xF  8)

JA SAM FEJK ðŸ˜,ðŸ˜,ðŸ˜,

@mumitza. Vidi sta mi je rekao , brani me , de neki RANT snimi da mi bude bolje  :D 8)
Poslednja Izmena: Avgust 07, 2019, 15:14:42 POSLE PODNE od imnaithan

Lagana voznjica posle posla ;)

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Avgust 07, 2019, 14:49:39 POSLE PODNE
Cestitam malisaa , sad jos jace :)

Citat: imnaithan poslato Avgust 07, 2019, 14:42:02 POSLE PODNE
Naci par Developera i napraviti GTA:SA Remastered , preko nekog novog "Engina" , uz njega napraviti "GTA:SA Online" , Nova grafika , Nove Funkcije , Drugaciji tip Koda ali Ista prica i ista Igrica u sustini sa nekim poboljsanjima... Hmm da li je izvodivo ?? Mislim da jeste ali za to treba ekipa ljudi i novca za uraditi tako nesto xF

Sta mislis @daddy.
Izvodljivo je itekako, meÄ'utim kao Å¡to kažeÅ¡, za to su potrebni voljni i jako dobri developeri, dobar Staff i dobra svota novca :)
@imnaithan

Citat: daddy. poslato Avgust 07, 2019, 16:16:28 POSLE PODNE
Izvodljivo je itekako, meÄ'utim kao Å¡to kažeÅ¡, za to su potrebni voljni i jako dobri developeri, dobar Staff i dobra svota novca :)
@imnaithan
realno samo pare mogu okupiti ekipu da radi na takvom projektu, a pare i ime gta sa drži rockstar, možda odrade nekad remake svih klasika za 10-15 godina ako naleti kakav trend developera u remaster-anju starih klasika, što će doći kada sve ideje ispare, a to je vrlo skoro :)

bilo je lijepo dok je trajalo.