Diskusija | Google Stadia

Započeo imnaithan, April 26, 2019, 14:59:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ne znam da li ste culi , Google je pre neko vreme objavio informaciju o novoj vrsti gaminga. Sve igrice ce biti pokretane preko njihovih servera , specifikacije nisu bitne.

Hmm kako li ce to funkcionisati , sta mislite o tome , pisite dole !

Give Honor To The One Who Deserve It

Klikni Ovde
Poslednja Izmena: April 26, 2019, 15:26:37 POSLE PODNE od Mister Naithan

@#THEVï¼'NNY_ Fon mi se ugasio kad sam Editovao , zaboravio sam bio tacno kako ide , pa kad sam se setio , zajebao sam xF
Poslednja Izmena: April 26, 2019, 15:46:39 POSLE PODNE od Mister Naithan

Treba mnogo jak net, a i kad imaš mnogo teško ćeš igrati neke competitive igre jer je ping tipa 150

Citat: livinglikearockstar poslato April 26, 2019, 16:37:10 POSLE PODNE
Treba mnogo jak net, a i kad imaš mnogo teško ćeš igrati neke competitive igre jer je ping tipa 150

Bukvalnoooo xD
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: VΛYNE poslato April 26, 2019, 17:34:18 POSLE PODNE
GeForce Now

Ovo je diskusija o Google Stadia a ne o GeForce Now.

Citat: livinglikearockstar poslato April 26, 2019, 16:37:10 POSLE PODNE
Ja mislim da su oni racunali i na to...
Zaobit ce oni nekako visok ping i slab net, imaju oni rijesenja.. mora se nekako i njima isplatiti

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Google ce imati problema u tome da bez obzira na to koliko su server brzi , ukupan performance Sistema ovisi o brzini tvoje veze. Ako imas manje od 3 mbps ili manje od 1mb/s ili imas 1gb data cap , bice problema ( Problem , u ovom slucaju, znaci ultra-komprimirani videozapis s artefaktima kolicinama kasnjenja koje se ne mogu reproducirati ili u najgorem slucajem, potpunim iskljucenjem sa server od sebe). Medjutim , govorimo o usluzi za streaming jedne od najvecih tehnoloskih kompanija na svijetu. Google ima servere gotovo na svakom kontinentu (u Australiji I Africi ne) I ti server ce imati kljucnu ulogu u smanjenju pinga na razinu koju igraci nece primjetiti. To takodje ne govori nista o Googleovim algoritmima kompresije, prijenosa I obrade koji, teoretski, mogu omoguciti 4K/60 streaming na bandwithu od samo 30mbps.
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))