FILTERSCRIPT

Započeo Galardo, April 15, 2019, 18:33:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako,kad ubacim neku fs,bilo koju mijesa mi se reg/log sistemom,npr ubacio sam ovaj noviji rent system od shomy-a i kad udjem i kucam /rent i ukucam vrijeme rent automatski me prebaci na reg/log sistem kao da kreiram ponovo acc,UP je izvorni mod.
Dio skripte: [ pawn ][ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]/[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

Posalji mod i FS , videcu do cega je xF

Mrsko mi sad , u gradu sam i preko fona pa mi se ne da objasniti.  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Puhni dva puta u mikrofon i reci mu sta da radi jer si ocigledno tako !shvatio PAWN jezik!
@tema
Shomyevi dialozi su vjerovatno spakirani u enum dok su tvoji #define DIALOG_REGISTER 1
Prebaci sve define dialog u enum da bude
[pawn]enum
{
    DIALOG_REG,
    DIALOG_LOGIN,
    DIALOG_EMAIL //Uvek na poslednjem ne sme imati zarez
};[/pawn]
.: Kontakt :.
( Klikni Text )

[Tool] Balkanski PAWN Compiler

<3 <3

Citat: 250K poslato April 15, 2019, 20:11:18 POSLE PODNE
Puhni dva puta u mikrofon i reci mu sta da radi jer si ocigledno tako !shvatio PAWN jezik!
@tema
Shomyevi dialozi su vjerovatno spakirani u enum dok su tvoji #define DIALOG_REGISTER 1
Prebaci sve define dialog u enum da bude
[pawn]enum
{
    DIALOG_REG,
    DIALOG_LOGIN,
    DIALOG_EMAIL //Uvek na poslednjem ne sme imati zarez
};[/pawn]

Nisam kuci , lakse mi je otworiti PWN skriptu preko fona i pogledati , vratio sam da proba , ako ne , sacekace da dodjem kuci i resim. Svako ima svoj nacin rada.  8)

Citat: Mister Naithan poslato April 15, 2019, 20:37:27 POSLE PODNE
Nisam kuci , lakse mi je otworiti PWN skriptu preko fona i pogledati , vratio sam da proba , ako ne , sacekace da dodjem kuci i resim. Svako ima svoj nacin rada.  8)
Ma nisam tebi rekao nego njemu jer ocigledno misli da je samo copy-paste i moze open srv kao SA editori :D
.: Kontakt :.
( Klikni Text )

[Tool] Balkanski PAWN Compiler

<3 <3

Citat: 250K poslato April 15, 2019, 20:40:45 POSLE PODNE
Ma nisam tebi rekao nego njemu jer ocigledno misli da je samo copy-paste i moze open srv kao SA editori :D

Ne mesam se u to , moje je da Fixam ako sam voljan  8)