Promoter system (unique and simple)

Započeo Hazze, April 13, 2019, 15:12:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tip: Sys
Slike ili Video: //
Opis i dodatne informacije: Jednostavni i unikatni promoter system sa referall sys, system je iz 2017 davno sam ga radio :)
Download link: https://pastebin.com/sp6hhZff
Scan link: //
Credits: //

Citat: Elusive poslato April 13, 2019, 15:23:18 POSLE PODNE
Solidno
I molio bih da mi ne komentarišu teme ovakvi tipovi koji su se registrirali prije manje od godinu dana, nemaju pojma o icemu i sve im je samo u broju postova, hvala lijep pozdrav, ili ostavi kritiku ili ostavi pohvalu ali sa razlogom, ili nemoj nikako ostavljati.

Citat: Hazze poslato April 13, 2019, 15:25:02 POSLE PODNE
I molio bih da mi ne komentarišu teme ovakvi tipovi koji su se registrirali prije manje od godinu dana, nemaju pojma o icemu i sve im je samo u broju postova, hvala lijep pozdrav, ili ostavi kritiku ili ostavi pohvalu ali sa razlogom, ili nemoj nikako ostavljati.
HAHAHAHAHAHAHAH,joj ,da stavis slike komentiro bi

Citat: Elusive poslato April 13, 2019, 15:28:38 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHAH,joj ,da stavis slike komentiro bi
Mislim da ti nisi kompetentan da uopce komentarišeš u ovom PODFORUMU, jer da komentarišeš moraš da razumiješ kod i princip rada, ne vidim razlog tvog postojanja na ovom forumu uopce, ali vidim tvoj razlog, samo prebacis neciji kod u svoj mod i rijesena stvar hahahaha?
aj sad bjezi.

Dodaj slike, fino po pastebinu ...
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

neam samp instaliran da to testiram hahahaha, ko išta zna o PAWN jeziku i mogne pročitat ovaj jezik shvatit će o čemu je riječ hahaha

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=116268.msg779439#msg779439

evo vam opis ovoga hahahaha :D nisam ni skontao da sam objavio na ovome forumu, mislio sam da je bilo na drugom onome :D, eto barem neki refresh, lock ovdje