[pomoc] /giverank

Započeo | MARKO |, Septembar 18, 2010, 22:53:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

zasto kada mi lider da rank 6 preko /giverank a to je rank lidera, znaci da sam ja drugi lider, i nemogu korisiti lider komande?

Zato jer tebe admin mora stavit lidera to je samo rank ja mogu si stavit npr rank (da ima) admin 1338 pa necu moci koristiti admin komande

da i kako sad npr, ako zasluzim lidera u toj org, i kako da mi lider da i meni lider mjesto, a da mogu korsiti lider komadne?

hvala

Admin mora /makeleader

Naravno, ona je gf default komanda za davanje lidera, i ne mora biti ista na svim serverima.

a kako mogu napraviti da kad mi lider neke org da rank lidera, pa da onda i ja mogu koristiti lider komande?

to se ne moze nikako to samo tako  pise dakle rank 1 nez sitna riba rank 2 .....
e rank 6 lider to je tako radeno ti mos stavit rank 6 voda ovo ono sta bilo dakle to je ime ranka a ovaj mora /makeleader nema drugog nacina
LOL

Citat: Ahmed poslato Septembar 18, 2010, 23:02:27 POSLE PODNE
to se ne moze nikako to samo tako  pise dakle rank 1 nez sitna riba rank 2 .....
e rank 6 lider to je tako radeno ti mos stavit rank 6 voda ovo ono sta bilo dakle to je ime ranka a ovaj mora /makeleader nema drugog nacina

Ala si zakomplikovao.

@filip, zamisli ovako. Lidera imaš samo ukoliko si /makeleader od Admina, sve ostalo su obični rankovi (uključujići i rank 6).

Ali, ukoliko ti imaš svoj server, možeš staviti da i R6 može koristiti /makeadmin. Ako želiš da ti to odradim (ili neki drugi član foruma), kopiraj mi ovde tvoju naredbu /makeadmin

Citat: mikec poslato Septembar 18, 2010, 23:41:57 POSLE PODNE

@filip, zamisli ovako. Lidera imaš samo ukoliko si /makeleader od Admina, sve ostalo su obični rankovi (uključujići i rank 6).

Ali, ukoliko ti imaš svoj server, možeš staviti da i R6 može koristiti /makeadmin. Ako želiš da ti to odradim (ili neki drugi član foruma), kopiraj mi ovde tvoju naredbu /makeadmin

pa jer mi mos sredit da rank 6 ima komadnu /makeleader??

Kako ti znaš da koristi baš GF ili baš taj sistem? :O

Nisam sada baš detaljno gledao kod, ali obično ovake fore C/P mogu da izazove dosta errora.