City of Crime Roleplay - UPDATED - www.cityofcrime-roleplay.com

Započeo Mechllone Bratee, April 12, 2019, 12:03:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

INDEKS
1.0 OPSTE INFORMACIJE
2.0 O MODU     
3.0 ADMINSTRACIJA
4.0 VIDEO PREZENTACIJE
5.0 DRUG SYSTEM
6.0 GPS SYSTEM
7.0 CAR WASH SYSTEM
8.0 VEHICLE SYSTEM
9.0 DRUG SYSTEM
10.0 PLAYER STATS SYSTEM
11.0 JOBS
12.0 SOME MAPS

Zajednica osnovana pocetkom 2014. godine koja je i pre toga postojala ali je formirana i krenulo se sa ozbiljnim radom 2014. godine. Tek osnovana zajednica, formirana iz par osoba koji su samo radili na samom developingu. Pokretac zajednice je Zekiloni, koji je i osnivac imena i kordinator svega, pored njega je i Al Pacino, drugi vlasnik i drugi pokretac zajednice. Tu smo da bi prikazali svoje ideje, i svoj unikat. Sami pokretaci ove zajednice su vredno radili i trudili se da pre svega skupe pravu ekipu, koja dolikuje ovom serveru, dok se sve to vremenski menjalo, neki bi odlazili, a neki dolazili, ali osnivaci ni na tren nisu pomislili da je zaborave i zatvore, te da sav trud padne u vodu, vec su mirno i vredno radili, sve do danas (2019. godine). Vec danas se moze videti  sav taj trud, zajednica je vec od pocetak napredovala, i dosta ljudi je videlo i davalo podrsku zajednici da rade sto vise, kao i dan danas, mi i dan danas stojimo na nogama, zasto ? - Zato sto istinski zelimo nesto napraviti, i pokazati ljudima ko smo zapravo mi, i da su nase namere i vise, nego ozbiljne. Tu smo da bi pruzili igracima nesto novo, sto vec nije vidjeno i ugostiti ih na nasu zajednicu i primiti kao clana porodice.

W W W . C I T Y O F C R I M E - R O L E P L A Y . C O M
SA-MP IP: SAMP.CITYOFCRIME-ROLEPLAY.COM
TS3 IP: TS.CITYOFCRIME-ROLEPLAY.COM   

Od samog moga se krenulo raditi 2014. godine, kao osnova, uzet je LA:RP gamemode i preveden takodje i prebacen u mysql verziju moda i cuvanje istog. Skup dinamicnih sistema krase nas mod, na kojem je skoro sve dinamicno i prilagodjeno za sto bolju igru na modu i uzivanje na istome. Pored moda, Zekiloni, koji je takodje i koder i dizajner, krece raditi i User Control Panel, koji ima dosta opcija koje mogu da pomognu IG, tj. funkcionalan je i efikasan. Na User Control Panelu, kao sto mu i samo ime govori, korisnicki kontrolni panel, mozete posedovati 3 karaktera, koje naravno mozete kontrolisati putem weba, a tu su opcije promena skina, promena mesta spavnovanja pri ulasku na server, faction panel, admin panel, dnevnici (logovi (admin panel)) i sam server panel. Dosta toga smo prezentirali na drustvenoj mrezi jutjub, ali takodje medju boljih sistema od poslva, dacemo vam primer 'Reciklazer', kojeg se niko sjetio nikada nije da napravi, ali mi smo dobili ideju, i odradili taj posao perfektno koji je privukao dosta ljudi, i kojima se svideo, i drago nam je zbog toga i imamo veliku podrsku, verujte nam, tu podrsku cemo opravdati !

Tim iskusnih osoba koje svakodnevno svakakvim nacinima pripomazu razvoju zajednice da bi ona dostigla vrhunac. Tim cini veliki broj admina i testera koji ce kako i IG tako i na drugim stvarima zajednice biti tu 24/7 vama da pomognu. Tesko odabrani iskusni i ozbiljni ljudi kojima je zadatak da pripomazu samom radu zajednice.

GLAVNI MENADZMENT
Community Developer & Owner(1338) - Zekiloni - Server Scripting & Mapping / Server Multimedia / Facebook Page Adminstrator
Community Owner(1338) - Mechllone - Server Scripting / Marketing / Facebook Page Administrator / Report and Praise Player                 

MENADZMENT
Community Lead Admin(5) - Johnsoton - Leader of Faction Management / Marketing Team
Community Adminstrator(4) - Mirkovic - Marketing Team

• • •

Ukoliko vam je vozilo isprljano, sirom grada imate radionice za pranje vozila, koje ce vam pomoci da vam vozila izgledaju cisto i sto novije.
'Nova kola ?', '- Ne, oprana su prevolom'.
Mala sala. Prost sistem da prostiji nemoze biti, kada kupite zeton, stanete u perionicu, zatvore se vrata i kola pocinju da se peru najnovijom tehnologijom..

Vehicle System u principu tekstrava odradjen, listing vozila. Postoje vise tipova, ovo dole je slika kataloga automobila, posojace vise takvih prodavnicama, sa razlicitim tipovima kataloga, katalog bicikala / motocikala, industrijskih vozila, plovila, letelica... Mozete posedovati 5 vozila za sada, to cemo naravno prosiriti kasnije (postepeno) i na 10, svaki slot moze zauzeti bilo koje vozilo, bilo koji tip vozila, bilo to letelica ili nesto drugo. Naravno sistem vozila mozete imati bravu (postoje 3 levela) 1.Low(100), 2.High(250) 3.High-end(400) levela brave, svaki level ima odredjen broj helta, neko moze obiti, naravno sto veci level to teze obijanje. Mozete tunirati vozila. Svako vozilo ima 5 slotova za gepet, tih 5 slotova moze zauzeti bilo sta, a u gepek mozete staviti, oruzije, drogu, novac, i ukoliko imate slobodno mesta, privremeno ukoliko je potrebno za prevoz, mozete staviti igraca (1igrac=2slota, mogu stati 2 igraca u gepek i jedan slobodan slot). Naravno industrijska vozila i kamioneti mogu se koristiti za prevoz, kao posao kurira, koji dostavlja razne potrebstine u razne biznise, npr. svako vozilo ima odredjen broj koliko moze stati paketa (cargo), u kamionete moze stati od 4 do 6, a u veca industrijska vozila, kombije, moze stati do 16.

Na serveru se nalazi dosta mapa, koje su tu da ulepsaju roleplay vama igracima, kao i sam osecaj, na dosta mesta se nalaze te mape, a to su hudovi, parkovi, trzni centri...

•  Destination Roleplay
•
•  Forum:destination-rp.com•

Uskoro prezentacija , koju cemo prezentovati na nasem facebook stranici i na bsamp
LAJK: https://www.facebook.com/CityOfCrimeRoleplay/

•  Destination Roleplay
•

Pročitao sam sve, i iskreno dosta mi se sviÄ'a!
Nikada nisam čuo za ovaj server i velike su šanse da ga isprobam ingame :)
Samo naprijed, imate podršku ;)

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato April 12, 2019, 12:09:35 POSLE PODNE
Pročitao sam sve, i iskreno dosta mi se sviÄ'a!
Nikada nisam čuo za ovaj server i velike su šanse da ga isprobam ingame :)
Samo naprijed, imate podršku ;)
Hvala u principu server je hard roleplay, ako zelis da imas moras da radis i da zaradjujes bez ikakvih velikih statsova nagrada, i poslova sve je relano koliko i trebamo da bude, cekamo te :)

•  Destination Roleplay
•

GJ! Srecno!
GameModovi: ne mere sve stat xd
Nova Kuca: 87.98.130.157:7777 - Developer
Pawn, YSI, SQL, REGEX - Developer
BIG Respect to: Xunder, .mumitza

Srecno prijatelji!
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton