[C#] Edeja Software - Simple Project

Započeo xLanmi, April 11, 2019, 20:19:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo radjen jedan project za Edeja Software firmu - simple project in C# language - FULL MySQL

Login Page

Welcome Page - Sadrzi par razlicitih vrsta - Korisnik moze biti : Korisnik, Saradnik, Vlasnik - sve to ima nekakve mogucnosti

Kreiranje Fakture Page - Ovde mozete kreirati fakturu imate broj dokumenta koji je unikatan za svaku fakturu, mozete kreirati stavku za fakturu

Lista svih faktura

Lista svih faktura - Lista stavki

Kreiranje nove stavke za fakturu

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Odlično, da se razumijemo ne ocjenjujem dizajn, jE'o to ;)

Svaka cast,moglo je malo moderniji dizajn,ali nije los izgled ni ovako.Pohvale :D

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato April 11, 2019, 20:21:22 POSLE PODNE
Odlično, da se razumijemo ne ocjenjujem dizajn, jE'o to ;)

Thanks man, poenta je bila da i napravim Simple Dizajn iz razloga sto je poenta kad se bilo koji projekat za firme radi , bitna je funkcionalnost i code , ne gleda se dizajn - zato nisam hteo da pravim svasta haha :D

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: ð'¯ð''ð"‡ð"ð'¾ð'¸ ( ˘ ³˘)❤ poslato April 11, 2019, 20:21:55 POSLE PODNE
Svaka cast,moglo je malo moderniji dizajn,ali nije los izgled ni ovako.Pohvale :D

Thanks my man, gadjao sam taj izgled , da bude fensi, nisam hteo da preterujem to jede memoriju tako da se ne isplati :D
Bitan je kod :P

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Mogao si malo vise poraditi na UI, ne svidja mi se sto koristis mali milion windowa radi sitnica, prvo sto nije pregledno, drugo sto stalno tjeras korisnika da ga pomjera, gasi, itd. Pohvale za trud

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato April 11, 2019, 20:27:54 POSLE PODNE
Mogao si malo vise poraditi na UI, ne svidja mi se sto koristis mali milion windowa radi sitnica, prvo sto nije pregledno, drugo sto stalno tjeras korisnika da ga pomjera, gasi, itd. Pohvale za trud

Thanks man, znao sam da ces to reci :D Nije do mene tako se trazilo u zadatku , ja sam samo realizovo nisam hteo od male app da pravim Svemirski Brodic ako me razumes :D

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Lijepo, simple look, slazem se sa Basovskim da je tako bolje ali ako je tako trazeno onda sve super...Brate svala cast, ocekujem sve bolje svaki naredni put <3

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
• SA:MP Player - Since 2011 •
• Pawno Scripter - Since 2017 •
• Newbie LUA Scripter - Since 2019 •
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Citat: </Signature> poslato April 11, 2019, 20:47:10 POSLE PODNE
Lijepo, simple look, slazem se sa Basovskim da je tako bolje ali ako je tako trazeno onda sve super...Brate svala cast, ocekujem sve bolje svaki naredni put <3
Thanks man :D

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Ne sviÄ'aju mi se boje
~Šutke ツ~

~ Designer | Scripter | TS3 Editor ~
~ Designer - Slobodan | Scripter - Slobodan | TS3 Editor - Slobodan ~
~ Facebook |CLICK! ~
~ Instagram |CLICK! ~