Nvidia GeForce NOW

Započeo M!chaeL, April 11, 2019, 01:00:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li neko zna mzd kako da napravim free geforce now acc bez onog cekanja i to, gledao sam po ytu i svi uspeju nekako i radim kao i oni ali kurac kad probam da udjem u igru kaze da moj acc kao nema onaj key ili sta vec

Mozes napraviti preko ovog linka https://www.gamivo.com/product/nvidia-geforce-now-beta-eu-us
Ne razumem foru da gledate sve da dobijete besplatno,tj i ja sam tako gledao nekih 2-3 meseca dok nisam ukapirao,ja sam platio na gamivu 15e sad mislim da je popust pa je 7,od te waitliste evo proslo je godinu dana od kako sam se prijavio i nista jos nema,tesko da ce na balkanu da prihvate nekog,moguce je ali 1 od 100.
I to sto gledas na yt kako im uspeva preko "vpn-a" tako sto promene IP adresu na neku gde nemas waitlist to je scam,bukvalno il mozes da cekas(neces nikad dobiti ili ako nas bog pogleda za nekih 400 godina da prihvate) ili da jednostavno izdvojis 6e iz dzepa i platis.Imam od januara geforce now i sve je full,ali pazi mi imamo pristup nalogu samo dok je ta beta verzija,nakon bete moras da placas po vremenu(kao u igraonici) i ja imam 100/6 mb/s i dalje imam packet loss ili latency da je high pa ne igram u stabilni 60 fps u Full HD rezoluciji.
Iskreno najbolje je da kupis,takav je isti princip i sa igrama,ne mozes izvuci gta v ili pubg free osim ako nije neki legit giveaway.Ja sam uzeo key od gamivo sajta i valid je,ako ti treba pomoc oko aktiviranja naloga javi se u pp.
edit:do zastite je koja je 4e,ranije je bila 1e zastita a program skuplji ako se ne varam,ali ako uzimas bolje uzmi sa zastitom,ukoliko ti ne stigne key da mozes da se pozalis supportu na sajtu
Poslednja Izmena: April 11, 2019, 14:24:43 POSLE PODNE od pajdomen

Citat: pajdomen poslato April 11, 2019, 14:23:22 POSLE PODNE
Mozes napraviti preko ovog linka https://www.gamivo.com/product/nvidia-geforce-now-beta-eu-us
Ne razumem foru da gledate sve da dobijete besplatno,tj i ja sam tako gledao nekih 2-3 meseca dok nisam ukapirao,ja sam platio na gamivu 15e sad mislim da je popust pa je 7,od te waitliste evo proslo je godinu dana od kako sam se prijavio i nista jos nema,tesko da ce na balkanu da prihvate nekog,moguce je ali 1 od 100.
I to sto gledas na yt kako im uspeva preko "vpn-a" tako sto promene IP adresu na neku gde nemas waitlist to je scam,bukvalno il mozes da cekas(neces nikad dobiti ili ako nas bog pogleda za nekih 400 godina da prihvate) ili da jednostavno izdvojis 6e iz dzepa i platis.Imam od januara geforce now i sve je full,ali pazi mi imamo pristup nalogu samo dok je ta beta verzija,nakon bete moras da placas po vremenu(kao u igraonici) i ja imam 100/6 mb/s i dalje imam packet loss ili latency da je high pa ne igram u stabilni 60 fps u Full HD rezoluciji.
Iskreno najbolje je da kupis,takav je isti princip i sa igrama,ne mozes izvuci gta v ili pubg free osim ako nije neki legit giveaway.Ja sam uzeo key od gamivo sajta i valid je,ako ti treba pomoc oko aktiviranja naloga javi se u pp.
edit:do zastite je koja je 4e,ranije je bila 1e zastita a program skuplji ako se ne varam,ali ako uzimas bolje uzmi sa zastitom,ukoliko ti ne stigne key da mozes da se pozalis supportu na sajtu
Nije problem da kupim ali ja hocu prvo da nadjem neki free da vidim sve to kako funkcionise tacno...

Citat: M!chaeL poslato April 11, 2019, 14:25:38 POSLE PODNE
Nije problem da kupim ali ja hocu prvo da nadjem neki free da vidim sve to kako funkcionise tacno...

Ne znam da li mozes uopste naci free

Citat: pajdomen poslato April 11, 2019, 14:29:46 POSLE PODNE
Ne znam da li mozes uopste naci free
A kako mislis preko vpna rade? Upale vpn i nap tako acc ili sta?

Citat: M!chaeL poslato April 11, 2019, 18:21:22 POSLE PODNE
A kako mislis preko vpna rade? Upale vpn i nap tako acc ili sta?

Pa promene IP adresu na neki americki grad i tamo je podrzano i dobiju free key

Citat: pajdomen poslato April 11, 2019, 19:06:28 POSLE PODNE
Pa promene IP adresu na neki americki grad i tamo je podrzano i dobiju free key
probacu tako a kazimi samo znaci promenim ip na ameriku i udjem u onaj waitlist i odma mi daju ili kako?

Ja bih tako lepo svakom ko skida torrente lupio kaznu 10x jacu od cene proizvoda i jos da kupi...
Jebeno ljudi zive od toga , de ispostujte malo xF
Ako ima trial ok , ako ti treba nest da uradis , ok skines , uradis , izbrises... Nijedan crack softwer nece raditi kao original.

Tema | Jednostavno ga kupi...

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato April 11, 2019, 19:28:13 POSLE PODNE
Ja bih tako lepo svakom ko skida torrente lupio kaznu 10x jacu od cene proizvoda i jos da kupi...
Jebeno ljudi zive od toga , de ispostujte malo xF
Ako ima trial ok , ako ti treba nest da uradis , ok skines , uradis , izbrises... Nijedan crack softwer nece raditi kao original.

Tema | Jednostavno ga kupi...
Procitaj gore neki komentar nzm tacno koji sto sam napisao, nije problem kupiti, ocu da testiram...

Citat: M!chaeL poslato April 11, 2019, 19:32:31 POSLE PODNE
Procitaj gore neki komentar nzm tacno koji sto sam napisao, nije problem kupiti, ocu da testiram...

Pogledas YT  8)

Citat: Mister Naithan poslato April 11, 2019, 19:41:59 POSLE PODNE
Pogledas YT  8)
Procitaj "post" napisao sam da sam gledao i svima uspeva ali mn nece....

Citat: M!chaeL poslato April 11, 2019, 19:50:28 POSLE PODNE
Procitaj "post" napisao sam da sam gledao i svima uspeva ali mn nece....

Pogledaj kako funkcionise na YT , ako ti se svidja , kupi.

Citat: Mister Naithan poslato April 11, 2019, 20:55:26 POSLE PODNE
Pogledaj kako funkcionise na YT , ako ti se svidja , kupi.

Oce da testa na svom netu,nije isti net u americi gde ide ako se ne varam i do 1 gb/s  a ovamo gde ti je neki max 200-300 mb/s
Poslednja Izmena: April 11, 2019, 22:29:12 POSLE PODNE od pajdomen