Pomoc oko pocetka skriptanja.

Započeo svab0, Mart 31, 2019, 14:09:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ##Wajtt## poslato April 04, 2019, 21:59:28 POSLE PODNE
Ti ljudi putuju po svetu i imaju plate po 3000e samp im je hobi, eo primer:
https://www.southcla.ws/
Baj d vej ti likovi sa kojima sam pricao imaju minimalno jedan plugin/tool/bilo sta sto koristi php, C# i ostala sranja znaci ne zive od PAWN jezika :P

Samo kazem , ovo je balkan i toga ovde biti nece xD

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato April 04, 2019, 22:02:28 POSLE PODNE
Samo kazem , ovo je balkan i toga ovde biti nece xD
Lik zivi u vukojebini od drzave, nemoj da se blamiras zivis u dvicet prvom veku - > programiranje je posao koji se radi od kuce bas kao sto i on radi i nema veze njegovo radno mesto sa drzavom u kojoj zivi...
Respect: Bašovski, Captain Foux, Purda (sladak) and Harexe!

Citat: ##Wajtt## poslato April 04, 2019, 22:04:42 POSLE PODNE
Lik zivi u vukojebini od drzave, nemoj da se blamiras zivis u dvicet prvom veku - > programiranje je posao koji se radi od kuce bas kao sto i on radi i nema veze njegovo radno mesto sa drzavom u kojoj zivi...

Stojim iza toga da se od PAWN skriptanja na balkanu ne moze ziveti. Takodje ni od SAMPa , retko ko i to mogu nabrojati mozda najvise jednu osobu. Balkanu je bog rekao laku noc , nemoj da se brukas ovde , jedan u koliko njih zaradjuje toliko od PAWN skriptanja ? Ljudi uce bolje i jace jezike od PAWNa , od kojih se stvarno zaradjuje , sve ostalo je smesno.

Citat: Mister Naithan poslato April 04, 2019, 22:10:36 POSLE PODNE
Stojim iza toga da se od PAWN skriptanja na balkanu ne moze ziveti. Takodje ni od SAMPa , retko ko i to mogu nabrojati mozda najvise jednu osobu. Balkanu je bog rekao laku noc , nemoj da se brukas ovde , jedan u koliko njih zaradjuje toliko od PAWN skriptanja ? Ljudi uce bolje i jace jezike od PAWNa , od kojih se stvarno zaradjuje , sve ostalo je smesno.

ma ja pricam o tome da možeÅ¡ živet u srbiji i zaraÄ'ivat od programiranja, nismo se skuzili, ne može se zaradit od PAWN jezika ba hah..
Respect: Bašovski, Captain Foux, Purda (sladak) and Harexe!

Citat: ##Wajtt## poslato April 04, 2019, 22:12:17 POSLE PODNE
ma ja pricam o tome da možeÅ¡ živet u srbiji i zaraÄ'ivat od programiranja, nismo se skuzili, ne može se zaradit od PAWN jezika ba hah..
Ma o tome ti pricam ba vec pola sata  :D :D :D

De u chat , pobanovace nas za SPAM xD

##Wajt## ne znam druze jesil ti samo htio da se pohvalis da učiš pawn lang ispočetka i to kako si razgovarao sa nekim famoznim skripterima ili je nešto drugo u pitanju.
U svakom slučaju lik je pitao za neke smjernice i dao sam mu nešto najosnovnije.
U neku ruku mi ličiš na onog bilderčića Nixu jer bilo ko da šta kaže niko nije u pravu samo si ti.
Ne kažem da nisi u pravu to za enume i šta si sve napisao ali ajde jesil ti to znao čim si otvorio pawno? Ne nisi reću ti ja, mučio si se tipa 20 minuta (lupam) da promjeniš boju teksta koja se ispisuje u nekoj random poruci. Neću da se osvrćem više na ovu temu više jer bit će da nabijamo postove.
Samo moraš da shvatiš da je lik pitao za nešto najosnovnije šta mu treba, ti si se bespotrebno zapalio.
Opusti se, ako ga bude interesovalo mi smo da mu damo samo neke smjernice ostalo će sam skontat kao i svi ostali, jer na kraju krajeva kao što rekoh nisi ti iz prvog puta uzeo da radiš tipa dinamični sistem kreiranja organizacija. Opusti se :)!
EDIT:
[pawn]#define MAX_DUZINA_LOZINKE 18
nego
consts MAX_DUZINA_LOZINKE = 18;
i ne treba enum na pola stvari nego
new var1, var2...var30
jer u enumima ne mozes koristis 2D arraye sto moze ovako ustedit bar 35 linija[/pawn]
Dobro shvatio si eto kako da uštediš 35 linija, i sad ne možeš govorit da su svi ostali serveri sranje samo zato sto nisu uštedili tih 35 linija lol?
Svakako na kraju krajeva ti ne vidiš kad udjes ingame da je on uštedio 35 linija tako da nemoj da lupaš gluposti kako si ti zbog ovakvih počeo da učiš pawn lang.
Poslednja Izmena: April 05, 2019, 23:41:17 POSLE PODNE od Jack1337
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Mislim da se sve odgovorilo Å¡to se imalo odgovoriti, nije ovdje mjesto za raspravu... hvala.

bilo je lijepo dok je trajalo.