Katalog TD

Započeo Agent 47, Mart 31, 2019, 12:32:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Vidite na slici dole da ima P i N i kada kliknete P treba da vam vrati vozilo unazad a kada kliknete N da vam pokaze sledece vozilo u salonu ali ja kada kliknem na tastaturi p ili n ne reaguje uopste
Dio skripte://
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/XFe3yOd

Evo vam ovde sve,napisao sam //levo to je za P a //desno za N

[pawn]      if(playertextid == Salon_SystemTD[playerid][17]) //kupi
      {
         new idsalona = GledaKatalog[playerid], voziloporedu = ListaVozila[playerid], string[240];
         if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 3) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Morate biti level 3+ za kupovinu vozila!");
         if(SaloniInfo[idsalona][saOGModela][voziloporedu] == 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Trenutno nemamo vise tih modela na prodaju, obavestite ATSe o ovome!");
         if(PlayerInfo[playerid][pNovac] < SaloniInfo[idsalona][saCena][voziloporedu]) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Nemate dovoljno novca!");
         format(string,sizeof(string), "{FFFFFF}- Jeste li sigurni da zelite da kupite vozilo {F81414}%s.\n{FFFFFF}- Cena vozila je {F81414}%d$.\n\n{FFFFFF}- Kliknite na 'KUPI' ako zelite da kupite vozilo.\n{FFFFFF}- Kliknite na 'IZLAZ' ako necete da kupite vozilo.",ImenaVozila[SaloniInfo[GledaKatalog[playerid]][saModel][ListaVozila[playerid]] - 400], SaloniInfo[idsalona][saCena][voziloporedu]);
         ShowPlayerDialog(playerid, D_KUPOVINAVOZILA, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{FFFFFF}Kupovina", string, "Kupi", "Izlaz");
      }
      if(playertextid == Salon_SystemTD[playerid][16]) //desno
      {
         if(GledaKatalog[playerid] != -1)
         {
            if(ListaVozila[playerid] + 1 > 14) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Ne mozete vise listati napred jer nema vise vozila u katalogu!");
            if(SaloniInfo[GledaKatalog[playerid]][saModel][ListaVozila[playerid]+1] == 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Nema vise vozila u katalogu!");
            ListaVozila[playerid] ++;
            if(ListaVozila[playerid] > 14)
            {
               ListaVozila[playerid] = 14;
            }
            PodesiSalonTD(playerid);
         }
      }
      if(playertextid == Salon_SystemTD[playerid][15]) //levo
      {
         if(GledaKatalog[playerid] != -1)
         {
            if(ListaVozila[playerid] - 1 < 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Ne mozete vise listati unazad jer nema vise vozila u katalogu!");
            if(SaloniInfo[GledaKatalog[playerid]][saModel][ListaVozila[playerid]-1] == 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Nema vise vozila u katalogu!");
            ListaVozila[playerid] --;
            if(ListaVozila[playerid] < 0)
            {
               ListaVozila[playerid] = 0;
            }
            PodesiSalonTD(playerid);
         }
      }
      if(playertextid == Salon_SystemTD[playerid][18]) //zatvori
      {
         if(GledaKatalog[playerid] == -1) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Ne gledate katalog... (GRESKA - prijavite ovo ATSma i idite relog)!");
         PrikaziSalonTD(playerid, 2); Info(playerid,"Zatvorili ste katalog!");
      }
      if(playertextid == Odeca_TD[playerid][0]) //levo
      {
         if(Skinovi_Butik[playerid] == 1)
         {
            if(Skinovi_DO[playerid] - 1 < 0) return SendClientMessage(playerid,-1,"{F5052D}[ERROR] {FFFFFF}Ne mozete ici vise nazad jer nema vise odece!");
            Skinovi_DO[playerid] --;
            if(PlayerInfo[playerid][pPol] == 1)
            {
               Update_Skin(playerid, Butik_Muski[Skinovi_DO[playerid]][0]); OdabraoSkin_Butik[playerid] = Butik_Muski[Skinovi_DO[playerid]][0];
            }
            else if(PlayerInfo[playerid][pPol] == 2)
            {
               Update_Skin(playerid, Butik_Zenski[Skinovi_DO[playerid]][0]); OdabraoSkin_Butik[playerid] = Butik_Zenski[Skinovi_DO[playerid]][0];
            }
         }
      }[/pawn]
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Ne vidim nigdje ovdje da su "keys" uneseni da se koriste , odnosno P i N, vidim samo ako se klikne na TD da lista,ako se ne varam :D

Citat: Purdinho poslato Mart 31, 2019, 13:14:41 POSLE PODNE
Ne vidim nigdje ovdje da su "keys" uneseni da se koriste , odnosno P i N, vidim samo ako se klikne na TD da lista,ako se ne varam :D

Pa mozes li mi pomoci to za P i N da mi lista dalje jer ja ne znam bas najbolje oko toga.. @Purdinho

Citat: Agent 47 poslato Mart 31, 2019, 13:45:49 POSLE PODNE
Pa mozes li mi pomoci to za P i N da mi lista dalje jer ja ne znam bas najbolje oko toga.. @Purdinho
Mogu ti pomoci kada dodjem kuci,ali za Y i N, P nema medju tipkama tim  :P

Citat: Purdinho poslato Mart 31, 2019, 13:53:46 POSLE PODNE
Mogu ti pomoci kada dodjem kuci,ali za Y i N, P nema medju tipkama tim  :P

Ma nije problem burazeru dal je P ili Y samo da radi :D @Purdinho Posalji pm kada dodjes kuci :D

BUMP

Citat: Agent 47 poslato April 01, 2019, 12:24:48 POSLE PODNE
BUMP

Rekao ti je @Purdinho da ce resiti , tkd nemas potrebe bump raditi...

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato April 01, 2019, 22:14:27 POSLE PODNE
Rekao ti je @Purdinho da ce resiti , tkd nemas potrebe bump raditi...
Ne znam kada cu stici,stislo me malo obaveze ... :(