Problem oko Mapa( ucitavanje )

Započeo Dimi-NG, Mart 21, 2019, 20:52:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ucitavanje Mapa
Dio skripte: [ pawn ]ATHMAPE[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]Mape[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Moj Dodatak:E ovako, ja radim ATH 2.0 mod i sredio sam ga da je full, e sad imam problem oko mapa, mape koje mi ne trebaju sam izbacio dodao svoje nije bitno. Jedino sto me muci jeste to sto se mape slabo ucitavaju znaci odaljim se odose u 3 lepe i jos + ako je vozila na mapanom objektu propade i vozilo...Hvala svima koji Pokusaju da mi pomognu( koristim i CreateObject i CreateDynamicObject ), ako treba da se skine nesto ko moze neka mi da link ili ako se nesto radi neka mi napise kako da znam kao se nesto updatuje da mi napise ko moze kako jer nisam upucen distance itd...Hvala  ;D ;D ;D ;D

Izbegavaj CreateObject objekte a preferiraj dinamicne podesis distance i gledaj da ti mape nemaju puno objekata ;)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Mart 21, 2019, 21:00:06 POSLE PODNE
Izbegavaj CreateObject objekte a preferiraj dinamicne podesis distance i gledaj da ti mape nemaju puno objekata ;)
Pokusacu, Hvala

CreateObject ne bi trebalo ici zajedno, povecaj Distance (npr ako ti je na 100.0, stavis na 300.0 itd...)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security