Moja prva mappa!

Započeo Ruthless Pawno, Mart 21, 2019, 18:20:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Ja (Ruthless)
Vreme izrade: 45 minuta
Opis vase mape (detaljnije): //
Slike/Video: https://imgur.com/a/jvNa5am
Kodovi: https://pastebin.com/RLxxkCSK
Nesto da dodate: Ovo je moja prva mappa, tek sam danas skinuo mapeditor pa eto nmjt bit previse strogi hehe   8)
*DODATAK* ZNAM DA IMA DOSTA GRESAKA ALI JBG

Super je ako si pocetnik,samo tako nastavi  ;)

Citat: Ninja poslato Mart 21, 2019, 19:12:11 POSLE PODNE
Super je ako si pocetnik,samo tako nastavi  ;)
Hvala ti, jesam pocetnik tek sam danas skinuo map editor pa nesto kao vjezbam hehe :D

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Moze to bit bolje iako si pocetnik. Koristi teksture, los odabir objekta za ogradu.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 21, 2019, 19:31:21 POSLE PODNE
Moze to bit bolje iako si pocetnik. Koristi teksture, los odabir objekta za ogradu.
tek sam skinuo danas mapeditor pa ne znam sve to,  a teksture trebam naucit koristit haha, sve u svemu hvala ti na komentaru  8)

Nista posebno al eto pohvala za trud!
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

#A.J.

SviÄ'aju mi se teksture hah. :D
@tema Najs, najs.

Koju posluku porati, samo jako i pametno biraj texture, trudi se da ti mapa izgleda sto realisticnije, pogledaj radove drugih da naucis fazone, trudi se da nabavis IDeve stvarcica sa kojima mozes da popunis prostor ukoliko je mapa veca, i trudi se da je ukrasavas! Ne zaboravi da ne predjes limit, moja preporuka ti je do 200 objekata po mapi, i nemoj mapati jedne blizu drugih. Update steamer!
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: Маршал. poslato Mart 25, 2019, 09:21:55 PRE PODNE
Koju posluku porati, samo jako i pametno biraj texture, trudi se da ti mapa izgleda sto realisticnije, pogledaj radove drugih da naucis fazone, trudi se da nabavis IDeve stvarcica sa kojima mozes da popunis prostor ukoliko je mapa veca, i trudi se da je ukrasavas! Ne zaboravi da ne predjes limit, moja preporuka ti je do 200 objekata po mapi, i nemoj mapati jedne blizu drugih. Update steamer!
vazi hvala

Za pocetnika super 6/10
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]