Pop's caffe & food [PHP]

Započeo m1lfman, Mart 12, 2019, 22:07:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz, evo jos jedan rad od @#Kasperzi ãƒ,, i mene. Ispod je slika pocetne, necu postavljati slike ostalih delova bice samo ispisano sta sadrzi u celosti, radjeno je za jedan caffe/restoran:

• Login/Register system
  • Reset password
  • Na registraciji stize mail gde mora korisnik da aktivira isti preko linka u mejlu
  • Cart system
  • Brisanje po zelji proizvoda iz korpe
  • Ukoliko ste u procesu porucivanja a niste se registrovali sistem ce beleziti proizvod i automatski nakon registracije prebaciti u aktivan rezim(spremno za poruciti)
  • Moj profil(prikazuje proizvode koji su poruceni sa statusom, opcije za izmenu lozinke i odjavu korisnika
  • Nakon izmene lozinke sa Moj profil stranice na mail ce stici poruka gde ce biti link sa potvrdom te aktivnosti u suprotnom nalog nece imati mogucnost pristupa sajtu
  • Admin panel A
  • Prikazivanje statistike za admina(ukupno porudzbina, proizvoda, korisnika...) A
  • Lista svih proizvoda sa dinamicnom tabelom(pretrazivanje proizvoda prema imenu, ceni, kategoriji), i mogucnosti da se Uredi ili Obrise proizvod A
  • Dodavanje proizvoda(biranje kategorije u padajucem meniju, naziv, opis, cena, dodavanje velicine, priloga i slike) A
  • Dodavanje kategorije, velicina i priloga A
  • Uredjivanje proizvoda je isto kao i dodavanje proizvoda, samo se menjaju vrednosti(dodaju ili uklanjaju) A
  • Pregled porudzbina(prikazuje porudzbine od najsvezije do najstarije, u tabeli sa mogucnosti pretrage po korisnickom imenu, datumu, vremenu porucivanja, broju porudzbine..), sa mogucnostima da se obrise ili pogleda porudzbina A
  • U okviru pregleda porudzbine prikazuje se nacin dostave, placanje, broj porudzbine, cena, status, spisak svih proizvoda za tu porudzbinu sa pojedinacnom cenom i kolicinom. Takodje sadrzi i padajuci meni sa statusnom porukom koja ce biti poslata na mejl korisnika kada se u okviru ovog pregleda promeni takodje u padajucem meniju status. A
  • Spisak svih korisnika, sa mogucnosti da se obrise korisnik A
  • Unutar stranice za pregled proizvoda korisnik moze videti ime, opis, cenu, velicinu prilog ako je dostupan i kolicinu. Cena ce biti odmah azurirana pri odabiru velicine bez osvezavanja stranice.
  • Izbor nacina dostave(preuzimanje u objektu ili na dostava na kucnu adresu sa dodatnim stavkama izbora za svako od izabranog)
  • Na izboru dostave stize mail sa podacima o porudzbini
A - admin opcija

Tu ste izjebali Lerdorfa, u startu... :D
Sta ocekivati od vas 2

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: ! Fiki ! poslato Mart 16, 2019, 16:53:56 POSLE PODNE
Doktori. Skidam kapu.
Hvalaa :)

Citat: v4yne1 poslato Mart 16, 2019, 18:53:27 POSLE PODNE
lijepo

napici, a ne 'napitci'
Zurili smo  :D :D

Citat: Fqris poslato Mart 16, 2019, 19:02:47 POSLE PODNE
Tu ste izjebali Lerdorfa, u startu... :D
Sta ocekivati od vas 2
Bice jos novina :) Hvalaa ;)

Citat: v4yne1 poslato Mart 16, 2019, 18:53:27 POSLE PODNE
lijepo

napici, a ne 'napitci'
Klijenti pišu svoje kategorije, naše je da štimamo.

Hvala svima